Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Kerítéskő, kerítés fedlap és falazókő

Kerítéskő, kerítés fedlap és falazókő a Babó Kőburkolatok kínálatában: kedvező árú, kiváló minőségű termékek, hatalmas szakértelem és villámgyors kiszállítás. Kérj árajánlatot és rendeld meg termékeinket még ma!
Rendezés:

Kerítéskő, kerítés fedlap és falazókő a Babó Kőburkolatok kínálatában: ezért válasszon minket!

Kiváló minőségű termékek 

A Babó Kőburkolatoknál a legjobb gyártókkal dolgozunk együtt, mint amilyen a Leier vagy a Barabás is. Több évtizedes szakértelemmel rendelkező partnereinknek hála termékkínálatunkat a legmagasabb minőségű árukból állíthatjuk össze, ezzel segítve téged is. A jó minőségű, megbízható forrásból származó építőanyagok hosszú ideig kitartanak, így bármilyen projekten is dolgozol, az garantáltan sokáig fennmarad majd. 

Kedvező kerítéskő árak 

Kínálatunkban a minőség nem kapcsolódik össze magas árakkal! Reálisan, kedvezően határozzuk meg termékeink árát, hogy azok mindenki számára elérhetőek legyenek. Jó Barabás és Leier kerítéskő ár, kedvező kerítés fedlap árak és megfizethető falazókövek a Babó Kőburkolatok webáruházban!

Hatalmas választék 

Kategóriánkban mindent megtalálsz, ami csak a kerítésépítéshez szükséges lehet. Téglakövek, térkövek, kerítés fedlapok és zsalukövek széles választékával várunk, hogy garantáltan megtalálhasd azt, amit keresel. Bármilyen terveid is legyenek az újonnan készülő kerítésed kapcsán, mi segítünk azokat megvalósítani!

Villámgyors kiszállítás országosan 

Amint megkapjuk a végleges kerítéskő rendelésedet, megkezdjük annak összeállítását. X. és XVIII. kerületi telephelyeink kapacitásának köszönhetően ez általában villámgyorsan megy, így hamarosan már a futárszolgálatnál fog járni a csomagod! Ezt követően pár munkanapon belül pedig már te is kézhez veheted azt, bárhol is élj az országban! Ha azonban a személyes átvételt választanád, telephelyeink egyikén erre is lehetőséged van, így még rövidebbre szabva a rendelés és csomagátvétel közötti időt!

Minden más, ami a kerítésépítéshez kell

Természetesen egy kerítéshez sem elegendőek azok az alapanyagok, amiket kész állapotában látunk. Számtalan egyéb eszköz és termék kell még, hogy jó minőségű, hosszantartó lehessen a kerítés. Webáruházunkban találsz geotextíliát a kerítésfalak vagy oszlopok alá és impregnálószert a kövek ápolására.

Akkor sem kell azonban lemondanod rólunk, ha más típusú kerítést építenél: gabionok széles választéka is elérhető nálunk. Böngéssz termékeink között és rendeld meg azt, amivel megvalósítható álmaid kerítése!

Kerítésépítés a Babó Kőburkolatokkal

Kerítéskő, falazókő

Egy kerítés alapját természetesen a kerítéskő, falazókő adja: ezekből épülnek fel az oszlopok vagy maga a fal. Éppen ezért kiemelt fontosságú a megfelelő típus kiválasztása.

A jó minőségű tégla, zsalukő vagy egyéb kerítéskő nemcsak stabil alapot biztosít az építménynek, de egyéb feladatokat is ellát. Segíti a zajszűrést, illetve az utcai kosz bejutását a magánterületre. Bizonyos szintű privát szférát biztosít a belátásgátlás által. Ezeken felül azonban kívülről díszíti is a „birtokot”: egy esztétikus kerítés megalapozza a szintén ízlésesen kialakított kertet és otthont az újonnan érkező számára. Mindezek miatt kiemelten fontos, hogy megfelelő alapanyagokból készüljön el a kerítés.

Kerítés fedlap

A kerítés fedlap a kerítésfalra vagy kerítésoszlopra kerülő egyfajta zárókő. Feladata, hogy megvédje az alatt lévő szerkezetet az időjárási viszontagságoktól, illetve esztétikusabbá teszi az egész kerítést. Kínálatunkban elérhetők többek között szürke beton fedlapok, csúcsos oszlop fedlapok, de akár domború fedkövek is.

A beton kerítés fedlap felrakása lezárja a valamivel érzékenyebb tégla vagy vakolt kerítésfalat, így az eső, szél vagy erős napsütés ezt a felületet éri leginkább. Ennek köszönhetően a kerítés nagyobb része biztonságban van, vagyis még hosszabb élettartamúvá válik.

Kerítéskő, falazókő ötletek

Klasszikusabb stílusú házakhoz jól illik a vakolt kerítés, így ehhez tökéletes lehet az egyszerű zsalukő. Biztosítja a fent említett előnyöket, emellett pedig teljes szabadságot ad a további kialakítás kapcsán: bárhogyan színezhető a kerítésfal vagy oszlop.

Eklektikus stílus esetén ajánlatos bontott téglát használni, ez ugyanis rendkívül egyedi, rusztikus megjelenésű kerítés felépítését teszi lehetővé. Ezen felül jól illik akár fa kerítéslécekhez, de kovácsoltvas elemekhez is.

Végül, a modern minimalizmus kedvelői számára a letisztult formák és színek lehetnek a legjobb választások: antracit, mészkő, díszkő kerítéskő burkolat. Ezek bármilyen magasságú és formájú kerítéshez alkalmasak, így a minimalizmus is személyre szabható és az egyedi igényeknek megfelelően alakítható.

Kerítés fedlap ötletek

A megfelelő kerítés fedlap kiválasztásakor megint csak a kerítés és az egész otthonunk stílusát is érdemes figyelembe venni. Ezek ugyanis már önmagukban is erős támpontként szolgálhatnak abban, hogy milyen színű, formájú vagy éppen méretű fedlapot érdemes használnunk.

A klasszikus és modern stílus esetén van a legkönnyebb dolgunk, ekkor ugyanis szinte bármilyen darab jól illeszkedhet a kerítés egészéhez. Választhatunk egyszerű, lapos követ, de akár íves vagy csúcsos darabot is. Szín tekintetében érdemes a kerítésfalhoz és az esetleges kerítés lécekhez vagy vas elemekhez illő árnyalatokat választani – ez pedig már a fedlap anyagát is meghatározhatja.

A rusztikus kerítésekhez a legjobb döntés egy hasonló fedlap: a felhasznált téglához vagy kőhöz színben és stílusban is leginkább illő darabok. Sokan ebben az esetben egészen addig mennek, hogy a tégla kerítés tetejére nem különálló fedlapot raknak, hanem egy, a falsíkból kilógó elemekből álló lezáró sort.

Amennyiben kérdéseid merülnének fel termékeinkkel vagy webáruházunkkal kapcsolatban, keress minket bizalommal! Elérhetőségeinken keresztül állunk a rendelkezésedre!