Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Falburkoló kő, indiai falburkolat

Az indiai falburkoló kő természetes, ugyanakkor egzotikus építőanyag. Sokszínűségének köszönhetően használható bel- és kültéren is, illetve akár lábazatok vagy járófelületek kialakításához. A Babó Kőburkolatok kínálatában változatos színű, stílusú és méretű termékek közül válogathatsz, hogy biztosan megtaláld azt, ami pontosan az otthonodba illik: tekintsd körbe nálunk!
Rendezés:

Indiai bel- és kültéri falburkoló kő a Babó Kőburkolatoktól 

Számos felhasználási lehetőség 

A falburkoló kő igazi ezerarcú építőanyag. Anyagának és sokszínű megjelenésének köszönhetően számos felület burkolásához lehet ideális választás. Ezen kívül az adott tér stílusához is nagyban hozzáad. Egyszerre lehet egy egzotikus szoba oszlopos tagja és egy letisztult helyiség apró különleges részlete.

Beltéri falburkoló kő leggyakrabban falak burkolatainak kialakításánál jelenik meg. Ez azonban máris sok lehetőséget rejteget magában, hiszen választhatjuk egy teljes falfelület vagy csupán egyetlen részlet (például lábazat, díszítősáv) burkolataként. Ezen kívül megjelenhet járófelületek burkolataként is, akár a hagyományos mészkő járólapokat is helyettesítve. Ebben az esetben igazán izgalmas összhatást kelthet: anélkül dekorálhatja a helyiséget, hogy túl hivalkodóvá tenné azt.

Strapabírásának köszönhetően kültéren is alkalmazható lábazatok, padlók fedésére. Megfelelő felhelyezés és kezelés mellett ugyanis nem fog ki rajta sem a nyári meleg, sem pedig a téli fagyok. Így tehát nem kell otthonunk egyetlen részletére korlátozni felhasználását, ha első látásra beleszeretünk.

Könnyű kezelhetőség 

A falburkolat kő rendkívül könnyen kezelhető burkolóanyag. Egyrészt egységes kő felületről van szó, amelyről egyszerűen letörölhetők a szennyeződések, foltok. Másrészt felrakása egyszerű, nem igényel komolyabb tervezést arra vonatkozóan, hogy az egyes elemek mintái, színei hogyan illenek egymáshoz tökéletesen. Végül pedig, megfelelő impregnálás mellett rendkívül hosszantartó burkolat válik belőle. 

Az impregnálószer hatására nem jutnak be a szerkezetébe a nem kívánatos anyagok, így például a víz, amely hatására télen megrepedezhetne. Ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést, így penésztől, romló szerkezettől sem kell tartani alatta.

Egyedi hangulat 

Elég csupán egyetlen pillantást vetni a falburkoló kő felületére vagy egy pillanatra elgondolkozni másik elnevezésén: indiai falburkolat. Ennek a burkolatnak az anyaga közel sem hétköznapi, ahogyan az elkészült kőlapok sem azok. Egzotikus, távolkeleti hatást keltenek, amellyel bármely burkolt fal az otthonunk ékévé válhat. Ugyanakkor a világon mindenki által ismert egyszerű természetet is megidézik. Emiatt akkor is tökéletes választás lehet, ha csupán egy kisebb csavart szeretnénk otthonunk kinézetébe vinni: a legkevésbé egzotikus környezetben is természetes hatást kelt.

Válogass a Babó Kőburkolatok indiai falburkolat kínálatából

A legmagasabb minőségű falburkoló kő

A Babó Kőburkolatok egyik legfontosabb elve, hogy csakis a legjobbat nyújthassuk vásárlóink számára. Építőanyagokra szakosodunk, egy ház vagy egy kert pedig nem pár évre készül. Emiatt kínálatunkban a legmagasabb minőséget képviselő termékeket találod meg, hogy otthonod évtizedekig örömöt nyújthasson.

Természetesen falburkolatok terén is ezt a filozófiát követjük. Falburkoló kő készletünk a legjobb alapanyagokból készült darabokat tartalmazza, amelyek egy részét mi magunk gyártottuk. Így teljes bizonyossággal állítjuk, hogy a termékeink megfelelő burkolás és kezelés mellett hosszú távon képesek megtartani eredeti pompájukat.

Széles választék 

Ahány ember, annyi ízlés: ez építkezések esetében sincsen másképp. Szeretnénk, ha mindenki megtalálhatná nálunk azt a burkolatot, amely tökéletesen illik az otthonába, így igyekszünk számos különböző színű, méretű, stílusú terméket kínálni. Odafigyelünk, hogy akár kültéri, akár beltéri a burkolandó felület, az adott környezetbe visszafogott, karakteres, világos vagy sötét darabok kellenek, megfelelő partnerek lehessünk.

Mindent egy helyről 

Nem idegen számunkra a nagy felújítás vagy építkezés. Ismerjük azt a feszültséget, ami ezzel jár – szeretnénk azonban, ha neked nem erről szólna a munka. Ezen azzal segíthetünk a saját módunkon, hogy számos építőanyagot, kelléket egy helyen megtalálhatsz nálunk. A falburkoló kő mellett kínálatunkban vannak impregnáló szerek, ragasztók és fugázók, illetve egyéb burkolóanyagok is. Így egyetlen falfelület elkészítéséért nem kell tucatnyi helyre menned, a Babó Kőburkolatoknál egyben elintézhetsz mindent.

Gyors kiszállítás, az ország bármely pontjára 

Amint leadod a rendelésedet, mi megkezdjük a csomagod összeállítását. Mivel hatalmas készlettel rendelkezünk, ez kifejezetten rövid idő alatt befejeződik. Ha van rá lehetőséged, akár személyesen is átveheted az anyagokat valamely budapesti (X. és XVIII. kerületi) lerakatunkon. Arra azonban semmi szükség, hogy több száz kilométert utazz, ezt ugyanis átvállaljuk: az ország bármely pontjára villámgyorsan, csupán pár munkanap alatt kiszállítjuk a rendelést. A részletekről pedig természetesen előre értesítünk.

Falburkoló kő a te otthonodba is

Kínálatunkban különböző színű, stílusú falburkoló kövek közül válogathatsz. Találd meg azt, amelyik éppen az otthonodba illik, majd kérj ajánlatot! Mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, onnan pedig már csak egyetlen lépés választ el a rendelésed leadásától.

Ha pedig bármilyen kérdésed merülne fel, – akár a rendelési folyamat alatt, akár azt megelőzően – keress minket bizalommal! Munkatársaink hatalmas szakértelemmel és segítőkészséggel állnak rendelkezésedre. Velünk a falburkolás is stresszmentes feladat lehet!