Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Műfű

A műfű számos színárnyalatban elérhető, kiállja az évszakok próbáját, az eredetinél sokkal kevesebb gondozást igényel és tökéletesen imitálja a gyönyörű, friss zöld füvet. Kiszámítható gyep, kedvező műfű árak a Babó Kőburkolatok webáruházban: rendelj tőlünk még ma!
Rendezés:

Műfű a Babó Kőburkolatok kínálatában: ezért válassz minket! 

A legmagasabb minőség 

A Babó Kőburkolatoknál arra törekszünk, hogy minden vásárlónk a legjobb minőségű anyagokból építhesse fel otthonát. Ezért műfű kínálatunkban is csakis a legjobbat találod!

Szegélyek, vakondháló, műfű rögzítő tüske, különböző fajtájú prémium műfű szőnyegek: mindből a legmagasabb minőséget biztosítjuk! Ezen kívül pedig természetesen a választás lehetőségét is meghagyjuk, így különböző vastagságú, színű és szálú műgyepek várnak kínálatunkban! 

Műfű és még sok más termék 

Igyekeztünk műgyep kínálatunkba összegyűjteni minden terméket és kiegészítő eszközt, amire csak szükséged lehet a szőnyegek telepítésekor. Ez pedig nem minden!

Nálunk burkolóanyagok és kerti kiegészítők széles választékát találod meg! Nézd meg térkő, gabion vagy díszkavics ajánlatainkat és rendelj meg mindent egy helyről!

Gyors kiszállítás 

Amint mindent összegyűjtöttél, amire szükséged lehet, kérj tőlünk árajánlatot! Mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, a rendelést pedig maximum néhány nap alatt elintézheted! Ha túl vagy a fizetésen is, mi azonnal megkezdjük a termékek összekészítését, hogy mihamarabb kézhez kapd őket.

Amennyiben Budapesten élsz vagy elérhető számodra a főváros, te magad is átveheted rendelésedet X. vagy XVIII. kerületi telephelyeinken. Akkor sem kell azonban lemondanod a Babó Kőburkolatokról, ha vidéken lenne szükséged az építőanyagokra! Elintézzük, hogy a rendelésed pár munkanapon belül eljusson hozzád, teljesen mindegy, az országhatárokon belül melyik településen élsz!

A műfű felhasználása 

Kültéri műfű 

A műfű legtöbb esetben kültéren, a szabad ég alatt kerül telepítésre: vagyis a kertben. Ennek oka, hogy a kültéri műfű szőnyeg az időjárási viszontagságoknak is ellenáll.. Míg a manapság egyre gyakoribb tikkasztó nyári napok kiégetik a gyepet, a műfűben nem tesznek kárt. Ugyan ezen időszakban a pázsit megóvása rengeteg vizet – ráadásul a nap megfelelő szakában történő locsolást – igényel. A műfű ezzel szemben teljes mértékben rezisztens ezen problémákra, nyáron is képes megőrizni eredeti színét. Nem tesz benne kárt a túl erős napsütés, ahogyan az állandó árnyék sem. Nem gazosodik, nem kopik ki.

Műfű teraszra 

Sokan a műfüvet előtetővel védett teraszukra telepítik. Ebben az esetben igazi arany középutat találhatunk az „igazi” fű és a műfű között, hiszen míg a kert maradék részében valódi gyep található, addig a védettebb kültéri részeken sem kell a lemondani a pázsit okozta örömökről. Ebben az esetben lehetőséget biztosítunk saját magunknak arra, hogy esős, szeles időben is leülhessünk a fűbe vagy éppen anélkül ücsöröghessünk, hogy szúrós gyomoktól vagy bogaraktól kéne tartanunk.

Műfű erkélyre 

A modern nagyvárosokban egyre sürgetőbb probléma a zöldfelületek hiánya. Ez egyrészt a növényzet és állatvilág visszaszorulásával járó problémák miatt fontos. Másrészt azonban a városok lakosainak életéből is kiszorulnak a természetben töltött idő jótékony hatásai.

Szerencsére ma már a társasházban élőknek sem kell lemondaniuk a kert okozta örömökről, hiszen a műfű lerakása betonra is lehetséges! Szabadon gazdálkodhatnak magaságyás segítségével, a műfű szőnyeg pedig a kerti gyep meglétét is biztosítja. Akármilyen méretű erkélyen lehetővé teszi a saját kert érzetét, így egy kis boldogságot, szabadságot csempészhet a zsúfolt mindennapi életbe. 

A műfű előnyei 

Valósághű 

A manapság elérhető műfű szőnyegek már szinte tökéletesen képesek imitálni a valódi füvet. Így nem kell attól tartanod, hogy lerakás után a gyeped feltűnően természetellenes színű lesz, vagy hogy cipő nélkül sétálva rajta akkupunktúrát tapasztalsz meg. A webáruházunkban elérhető termékek esztétikus, természetes hatást keltenek.

Könnyen karbantartható 

A műfű kertbe való telepítésének egyik legnagyobb előnye, hogy a valódi fűhöz képest szinte nem is igényel odafigyelést. Ezzel a kerti „burkolattal” nem kell a nyár minden napján locsolnod a hajnali órákban, hogy ne égjen ki a pázsit. Felesleges gyomirtókat vásárolnod a folyamatosan romló gaz-helyzet miatt. Sőt, a fűnyírót is letakarhatod, hiszen azt sem használod majd egy ideig.

Ráadásul nem csak neked kényelmesebb a műfű karbantartása! Amennyiben a kerted egyéb elemeivel, például virágoskertekkel el tudod érni, hogy a jótékony hatású élőlények – méhek, giliszták – ne szoruljanak ki teljesen, akár környezetbarátabb is lehet, mint az igazi fű! Kevesebb vizet használsz el a nyári hónapokban, nincs szükség mesterséges műtrágyákra és tápanyagokra, a virágok – ezáltal a méhek és lepkék – pedig megmenekülnek a fűnyírótól!

Kiállja az évszakok próbáit 

Bár többször volt már szó a műfű strapabírásáról, ezt tényleg nem lehet eléggé hangsúlyozni  az erőteljes UV sugárzás, a hosszan tartó meleg és a tartós hideg  sem pusztítják el. Nincs több nyári kiégés. Nincsenek téli fagyok miatt elpusztult foltok. Nincsenek tavasszal elharapódzó gyomok és visszaszoríthatatlan vakondtúrások sem. A műfű szőnyeg csak több év után veszít színéből, így teljesen mindegy, mennyit esik vagy fúj, te évekig élvezheted a kerti gyepet!

Ha további kérdéseid merülnének fel, vedd fel velünk a kapcsolatot!