Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Kőporcelán

A kőporcelán burkolat nagyjából 20 éve jelent meg először a piacon, aktualitása a mai napig érvényes. Ezt elsősorban rendkívül előnyös esztétikai és fizikai tulajdonságainak köszönheti. Természetes kőörleményből készül,amelynek köszönhetően a megszólalásig hasonlít az „igazi”, természetes burkolatra, annak hátrányai nélkül. Nagy választéknak köszönhetően bármilyen stílusú környezetbe beleilleszthetőek.

Miért válasszak kőporcelánt?

Természetes kőörleményből készül, amit magas nyomáson préselnek, majd magas hőfokon égetnek. Az eljárás során nem adnak hozzá műgyantát vagy egyéb kémiai anyagot. A természetes kőörlemény használatnak köszönhetően a megszólalásig hasonlít az „igazi”, természetes burkolatra, annak hátrányai nélkül.
Ennek a csúcstechnológiás eljárásnak köszönhetően minden elvárható kritériumnak megfelelnek a lapok:

  • Sav- és lúgálló
  • Fagyálló
  • UV álló
  • Színtartó
  • Csúszásgátló felület
  • Egyszerű, gyors megoldás

Hol használhatom?
Bárhol! Padló- vagy falburkolatként, kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. 

A jelenlegi előírások alapján a besorolt csúszásmentességi fokozata R11, kopásállósága PEI V.Ez azt jelenti, hogy akár nagyüzemi konyhák, irodák, üzletek, éttermek, mosodák, járműkarbantartó helyiségek, de akár medence burkolására is alkalmas.

Lerakható fűbe ágyazva tipegőként a kertbe, kerti utak, teraszok is természetes, mégis modern megjelenést kapnak a burkolattól.

Hogyan tisztítsam?
A kőporcelánlap általában csak kevés karbantartást és tisztítást igényel.
A rendszeres tisztítás azonban csakúgy, mint bármilyen burkolat esetén, itt is vonatkozik a hosszabb élettartamra és megjelenésre.
Erős szennyeződés esetén speciális tisztítószer használata javasolt, egyéb esetben elég a rendszeres söprés, hagyományos tisztítószer.