Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Adatkezelési tájékoztató

 

Kedves vásárló!

 

A babokoburkolatok.hu webshopban történő vásárlás, vagy regisztráció alkalmával személyes adatainak kezelésére van szükség. Az adatok továbbítása biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül történik.

Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a zökkenőmentes vásárlás és a törvényi kötelezettségeink, mint például a számlázás biztosítása, valamint a házhozszállítás teljesítése.

Az adatkezelés jogalapja

Nem szükséges külön engedélyt adni az adatai kezelésére, mivel a kereskedelmi törvény kötelez minket az adatkezelésre. Az adatai felhasználásra kerülnek a számlázás során, valamint házhozszállítás esetén, amennyiben ezt az átvételi módot választja.

Az adatkezelés időtartama

Adatai a vásárlás mellé kiállított számlán 8 évig megőrzésre kerülnek. A webshopban statisztikai céllal a vásárlás adatait 5 évig őrizzük, majd törlésre kerülnek.

Regisztráció esetén személyes adatait addig őrizzük, amíg nem törli a regisztrációját, vagy valamely személyes adatát a fiókból. A regisztrált adatai módosítására lehetősége van a személyes fiókban, ahol akár a regisztrációját is törölni tudja.

Személyes adatok módosítása/törlése

Regisztrált felhasználó esetén: A regisztrált adatai módosítására lehetősége van a személyes fiókban, ahol akár a regisztrációját is törölni tudja.

Regisztráció nélküli vásárló esetén: Adatai módosítását vagy törlését kérheti email-ben a babokft@gmail.com email címen.

Adatkezelés elleni tiltakozáshoz való jog: Adatai törlését bármikor kérheti tőlünk. Amennyiben ezt megteszi, 5 munkanapon belül eleget teszünk kérésének.

Azokat az adatokat, amiket törvényi kötelezettségünk kezelni nem tudjuk törölni! Ebben az esetben az adatok zárolásra kerülnek, tehát nem használhatjuk fel, viszont a törvényi kötelezettség végéig tároljuk.

 

Adatkezelő

Babó-Kőburkolatok Kft.
2535 Mogyorósbánya, Alkotmány utca 17.
Cg 11-09-025511
adószám: 26097400-2-11
 

Kezelt adatok köre és célja

Személyes adat

Miért van rá szükség?

Név

Számlázáshoz szükséges

Lakcím adatok – Város, irányítószám, utca, házszám, emelet, ajtó

Számlázáshoz és a házhozszállításhoz szükséges, amennyiben ezt az átvételi módot választja.

email cím

A kommunikációhoz szükséges, regisztráció esetén pedig ez a felhasználóneve.

Telefonszám

Abban az esetben használjuk, ha pontosításra van szükség a rendeléssel kapcsolatban, illetve kiszállítás során ezen keresztül veszi fel a sofőr önnel a kapcsolatot

 

Adatfeldolgozók:

ShopRenter.hu Kft.

4028 Debrecen, Kassai út 129.

A ShopRenter.hu Kft. biztosítja számunkra a webshopot, így az ő rendszerükön keresztül érkezik be hozzánk minden személyes adat.