Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Szállítási információk

Tisztelt Vásárlóink!

Raktáron lévő termékek esetén a szállítás 1-7 munkanap, raktáron nem lévő termékek esetén 3-14 munkanap.

Az általunk forgalmazott termékek (kövek, kavicsok, sziklák, térburkolatok, stb.) legnagyobb része rendkívül nagy súlyú, terjedelmű. A házhoz szállításuk bonyolult kalkulációt igényel súlyra, méretre, távolságra és a lerakodás módjára vonatkozóan. Ezen okok miatt nem tudunk az általános web áruházakhoz hasonlóan egységes szállítási költségeket feltüntetni oldalunkon. Minden esetben egyedi kalkulációra van szükség, amit kollégáink a legkedvezőbb árra törekedve próbálnak kiszámolni.

A házhozszállítás díját nem tüntetjük fel a megrendelésben, utólag kerül kiszámításra! Értesítjük e-mailben a szállítás díjáról és csak a jóváhagyását követően kerül kiszállításra a megrendelés! Önöknek lehetősége van a kalkulációt követően is visszamondani a megrendelést vagy telephelyünkön, illetve bizonyos esetekben a gyártó telephelyén átvenni a megrendelt terméket, így minimalizálni a szállítási költségeket.
 

Szállítmányozási partnereink:

 

 A postai kormányrendelet módosított 3/A. § -a értelmében a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerinti távollévők között kötött szerződés alapján értékesített áru kézbesítése érdekében az egyetemes postai szolgáltató által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozás a honlapján biztosítja, feltéve, hogy az értékesített áru postai szolgáltatási szerződés keretében történő kézbesítését az egyetemes postai szolgáltató az általános szerződési feltételeiben lehetővé teszi.

 A vonatkozó módosításokat tartalmazó kormányrendelet (a postai szolgáltatások nyújtásának és a hivatalos iratokkal kapcsolatos postai szolgáltatás részletes szabályairól, valamint a postai szolgáltatók általános szerződési feltételeiről és a postai szolgáltatásból kizárt vagy feltételesen szállítható küldeményekről szóló 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet módosításáról szóló 685/2023. (XII. 29.) Korm. rendelet, 2. §) a következő linken érhető el:
magyarkozlony.hu

 

 A Magyar Posta Zrt. a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára az egyedi szerződésben, vagy az általános szerződési feltételeiben meghatározott árakon biztosítja a postai (kézbesítési) szolgáltatás igénybevételének lehetőségét. Társaságunk az általános szerződési feltételekben a következő árakat kívánja alkalmazni:

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.


*A fenti árak tájékoztató jellegűek, a Magyar Posta által megadott általános információkat tartalmazzák.

**A kiszállításnak a Magyar Posta díjain kívüli egyéb összetevői is lehetnek (A gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap/big-bag zsák betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot/big-bag zsákot), raklap/big-bag zsák használati díj és/vagy csomagolási díj , illetve, ha nem teljes raklapról/big-bag zsákról van szó, akkor raklap/big-bag zsák bontási díj, útdíj, küldemény összerendezése, admin díj, stb.). Ezek a költségek továbbra is felszámíthatók, azonban elvárás, hogy ezen költségek a Magyar Posta díjain felül jelenjenek meg, vagyis külön tételként.

 

Posta - Általános Szerződési Feltételek

 

Személyes átvétel:

 1106 Budapest X.ker Keresztúri út 94
 
 +36 20 770 0526 (nyitvatartási időben)
 
 1181 Budapest XVIII.ker Méta utca 2
 
 +36 30 279 2143 (nyitvatartási időben)
 
 +36 30 670 4463 (nyitvatartási időben)
 
Nyári Nyitvatartás:
 
1106 Budapest X.ker Keresztúri út 94
 
 Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
 
 Szombat: 8:00-12:00
 
 
 
1181 Budapest XVIII.ker Méta utca 2
 
  Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
 
  Szombat: 8:00 - 12:00
 
  Vasárnap: Zárva