Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Terméskő

A szabálytalan terméskő az egyik legkedveltebb burkolatfajta, amely kül- és beltérben egyaránt alkalmazható lábazatként, falburkolatként, járófelületként vagy homlokzatként. A Babó Kőburkolatok kínálatában változatos méret- és árnyalatokban elérhetők kiváló minőségű terméskövek kedvező áron: tekintsd meg termékeinket!
Rendezés:

Szabálytalan terméskő a Babó Kőburkolatok webshopon: ezért válassz minket! 

Széles terméskő kínálattal rendelkezünk 

Amennyiben elegáns, megnyerő otthonra vágysz, akkor a szabálytalan terméskő burkolat az egyik legjobb választás! Virtuális polcain a rusztikus terméskőtől kezdve a homokszínű mészkő járólap termékeken át a vörös homokkő vagy zöld pala kőlapokig választhatsz magadnak tetsző típust. Ami a vastagságukat illeti: webáruházunkban egyaránt kapható kis (pl. 1-2 cm, 2-3 cm, 3-4 cm), normál (pl. 5-7 cm-es) és nagyméretű (pl. 20-25 cm-es) terméskő is.

Kínálatunkban azonban megtalálod a kvarcit, homokkő, andezit, pala, csillámpala, riolit és gneisz szabálytalan termésköveket is. Felületük lehet koptatott vagy rusztikus megjelenésű. Különböző vastagságban m2 áron kaphatóak. Amennyiben segítségre lenne szükséged a megfelelő mennyiség kiválasztásához vagy bármilyen kérdésed felmerülne kérjük keresd telefonos ügyfélszolgálatunkat.Ha pedig személyesen is megtekintenéd termékeinket, akkor látogass el XVIII. és X. telephelyeink egyikébe, ahol kézbe is foghatod forgalmazott termésköveinket!

Terméskő variációk megbízható minőségben 

Miután a választott burkolattal nem csupán néhány évre szoktak tervezni, ezért annak nemcsak szépnek, hanem tartósnak is kell lennie. A webshopunkban beszerezhető összes termékünk minőségére kezességet vállalunk: szabálytalan terméskő burkolatainkat magunk gyártjuk nagy gonddal és odafigyeléssel, így nyugodt szívvel kínáljuk őket vásárlóink számára is.

Villámgyors szabálytalan terméskő kiszállítás 

Ha sikerült megtalálnod a céljaidhoz megfelelő szabálytalan terméskő típust, csak küldd el nekünk ajánlatkérésedet az igényelni kívánt mennyiségről a weboldalunkon. Ezután rövid időn belül megkeresünk téged egy személyre szabott árral.

A megegyezést követően tekintélyes raktárkészletünknek köszönhetően szupergyorsan útjára tudjuk indítani megrendelésed. A tranzakció beérkeztét követően leszervezzük a fuvart az ország bármely pontjára, ahová néhány munkanapon belül ki is szállítjuk vásárolt termésköveidet. Ha még ennyit sem szeretnél várni, úgy lehetőséged van a személyes átvételre is a már említett budapesti lerakataink egyikén.

Babó Kőburkolatok: dizájnos otthont mindenkinek! 

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki egy helyről beszerezhesse a szükséges építőanyagokat és eszközöket ahhoz, hogy megvalósíthassa álmai otthonát! Kínálatunkban több száz különböző burkolat elérhető: díszkavicsok, murvák / zúzalékok, terméskövek, kerti sziklák, térkövek, lapburkolatok, tipegők, gabionok, geotextíliák, szegélyek, téglaburkolatok, kőápoló anyagok stb.

Szabálytalan terméskő: felhasználási lehetőségek

A szabálytalan terméskő nemcsak népszerű, hanem egy roppant egyszerű és hatékony építészeti alternatíva is bel- és kültéren egyaránt. Természetes környezetet hoz el az otthonunkba és a kertünkbe, remek tulajdonságainak köszönhetően ráadásul időtálló megoldást jelent burkolási céljaink megvalósításához.

  • Használhatjuk impregnálással falburkolatnak: kültéren teraszok, lépcsők, járdák és falburkolatok kialakítására is tökéletes időjárásálló megoldás.

  • A lakás belső terét is otthonossá tehetjük a természetes kőburkolattal: az egyik legkedveltebb típus erre a célra a horvát szabálytalan mészkőlap.

  • A hőszigetelő rendszerekre is megfelelőek: beltéri padlóként akár padlófűtéshez is ideálisak.

A terméskő használatának legnagyobb előnyei 

Természetes szépség és egyediség 

Az egyik legkiemelkedőbb előnye a termésköveknek azok természetes szépsége és egyedisége. Harmonikus környezetet teremtve, egyfajta különleges energiát sugároznak magukból a terméskövek. A különböző geológiai folyamatok hatására alakulnak ki, így minden egyes terméskő más és más, ami miatt olyan egyedi megjelenést kölcsönöznek a környezetüknek. A terméskövek természetes színei és mintázatai lélegzetelállítóan szépek, és nyugtató, kellemes hangulatot varázsolnak bármelyik helyszínre, legyen az kert, udvar, vagy belső tér.

Tartósság és kopásállóság 

Az egyik legnagyobb előnye a terméskő kültéri használatnak, hogy rendkívül időjárásálló. A természetes eróziós folyamatok hatására a kövek sima felületűvé válnak - ez a tulajdonságuk hozzájárul ahhoz, hogy hosszú éveken keresztül megőrizzék eredeti állapotukat. Ezek a kövek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a víznek, a napnak és a hőmérsékletváltozásoknak, így hosszú távú megoldást jelentenek az építkezések, burkolások és kertrendezés során.

Környezetbarát anyagok 

A terméskövek környezetbarát anyagoknak számítanak, mivel természetes eredetűek és nem igényelnek különösebb feldolgozást vagy gyártási folyamatot. Az ilyen típusú kövek bányászata és kitermelése kevésbé terheli meg a környezetet, mint a mesterségesen előállított anyagoké. Emellett a tartósságuknak köszönhetően hosszú élettartamúak, így ritkábban kell cserélni vagy pótolni őket, ami csökkenti a hulladéktermelést és kevésbé terheli a környezet.

Alacsony karbantartási igény 

Alacsony karbantartási igényük miatt a terméskövek kedvelt választásnak számítanak az emberek körében. Mivel kopásállóak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem igényelnek gyakori felújítást vagy cserét. A megtisztításuk is egyszerű: általában elegendő egy kis vízzel és szappannal lemosni őket. Ez a tulajdonságuk különösen vonzóvá teszi azok számára, akik időt és energiát szeretnének megtakarítani a kerti vagy burkolati területeik gondozásában.

Rugalmasság és sokoldalúság

A terméskövek sokoldalúságuknak köszönhetően számos helyen és célra felhasználhatók. Kiválóan alkalmasak kerti utak, járdák és teraszok kialakítására, mivel természetes megjelenésük harmonizál a környezettel. Emellett beltéri használatra is kiválók, például padlóburkolatként vagy falburkolatként. A terméskövek különböző színekben és méretekben elérhetők, így lehetővé teszik az egyedi tervezést és alkalmazást.

További kérdéseid merültek fel? Keresd bizalommal kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!