Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Kerti szegély

A tökéletes kert kialakítása többek között a részleteken múlik: a kerti szegély éppen ilyen apró, ám annál fontosabb elem mind funkcionalitás, mind esztétika szempontjából. Kínálatunkban csaknem két tucat különféle járda-, út- és betonszegély, k szegély és folyóka elérhető széles méret-, szín- és típusválasztékban: tekintsd meg termékeinket!
Rendezés:

Kerti szegélykő a Babó Kőburkolatok webáruházban 

Minőségi, változatos felhozatal 

Amikor termékeink minőségéről van szó, nem kötünk kompromisszumokat. Csakis megbízható, elismert beszállítókkal állunk kapcsolatban, akikben maximálisan megbízunk. Az olyan gyártók, mint Leier, Semmelrock, STAR STONE vagy KK Kavics Beton kerti szegély termékei híresek hosszú élettartamukról és strapabíróságukról. Hatékonyan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és évek múltán sem veszítenek szerkezeti integritásukból vagy színükből.

Ami a választékot illeti: webáruházunkban számos kő- vagy beton szegély típus is elérhető, amelyekkel gyönyörű összképet adhatsz kertednek. Legyen szó virágágyások, kerti utak, kisebb autóforgalmú felületek dekoratív lezárásáról, füves területek szegélyezéséről vagy vízelvezetésről, nálunk biztosan megtalálod, amire szükséged van! Kínálatunkban helyet kaptak paliszád szegélyek, sorszegélyek, kerti- és járdaszegélyek, folyókák, kiemelt útszegélyek, K szegélyek, mederlapok, de még hálós szegélyek is. Termékeink változatos árnyalatokban állnak rendelkezésre virtuális polcainkon a hófehértől az antraciton át a vörösig, széles méretválasztékban.

Kerti szegély kiszállítás rekordidőn belül

Ha tőlünk rendelsz kerti szegélyt, garantáltan nem kell majd hosszú heteket várnod a megérkezésükre! Cégünk egyik erőssége, hogy késlekedések nélkül szállítjuk ki termékeinket megrendelőinknek. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően gyorsan összeállítjuk anyagigényed, amit néhány munkanapon belül házhoz is viszünk, legyen szó bármelyik településről Magyarországon.

Tekintsd meg kerti szegélyed személyesen

Nálunk arra is megvan a lehetőséged, hogy kézbe vehesd termékeinket! Két budapesti telephellyel is rendelkezünk (XVIII. és X. kerület), ahol megtapinthatod a kinézett kerti szegély burkolatot, és személyesen is meggyőződhetsz minőségéről és esztétikájáról.

Számtalan egyéb kertépítő elem és burkolat egy helyen

A Babó Kőburkolatok webáruházban minden szükséges kelléket egy helyről beszerezhetsz kerted vagy otthonod felújítához! Prémium burkolatkínálatunkban megtalálhatók többek között téglaburkolatok, térburkolatok, termékövek a díszkavicsoktól kezdve a vágott termésköveken át a párkányokig / fedlapokig, kertépítő elemek (pl. gabionok, geotextíliák, medence szegélyek, műfű, tipegők stb.), kőápoló anyagok, valamint ragasztók és fugázók is a különféle típusú anyagokhoz. Ha segítségre szorulnál a választásban, keresd bizalommal ügyfélszolgálaton dolgozó kollégáinkat.

A kerti szegély felhasználási lehetőségei

A kert az otthonunk egyik olyan szeglete, ahol az ember közvetlen kapcsolatba kerül a természettel. Azonban a kertek kialakítása és gondozása rengeteg odafigyelést és tervezést igényel. Az egyik olyan elem, ami sokat tehet a kert esztétikai és funkcionális értékéért, a kerti szegély. Ezek a különleges burkolatok nem csak egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöznek a kertnek, de számos praktikus előnnyel is járnak:

Határok és elrendezés

A kerti szegély először is segít meghatározni a határokat és megfelelően elrendezést megvalósítani a kertben. Az ágyások, ösvények, és füves területek határolásával segítenek elkerülni a növények szétfutását és a terület rendetlenségét. Ezenkívül lehetővé teszik az egyes részek elkülönítését is, így könnyebbé válik a kert felosztása a különböző funkciókra, például pihenőhelyek, virágágyások vagy akár konyhakert kialakítása.

Kerti szegély: növényvédelem

Nemcsak a növények elszeparálásában játszik fontos szerepet a szegélykő, hanem védelmet is nyújt számukra. Megakadályozza a dudva, gaz terjedését a virágágyásokba és más növényes térrészekre, mivel ezen burkolat hatékonyan gátolja a gyomok gyökereinek elterjedését.

Vízelvezetés

A kerti szegély igen hasznos lehet a kert vízelvezetési problémáinak megoldásában is. Ha például a szegélyek magasabbak a környező területnél, segíthetnek abban, hogy a víz ne árasszon el bizonyos kerti területeket. Ugyanez a helyzet a folyóka kerti szegélyekkel is: a használatukkal remek vízelvezető árkokat alakíthatunk ki az esővíz számára. A kő vagy betonszegélykő ráadásul az éjjeli kemény fagyokban sem fog károsodást szenvedni.

Kreatív lehetőségek

A szegélykövek különböző méretekben, formákban és típusokban érhetők el, ami számos kreatív lehetőséget kínál a kert tervezésekor. Választhatunk egyszerű és letisztult vonalvezetésű darabok mellett, vagy éppen a természetesebb, organikus formák közül, amelyek a kert stílusához és hangulatához leginkább passzolnak.

A kerti szegély legnagyobb előnyei:

Időtállóság

A kőből vagy betonból készült szegély rendkívül tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az UV-sugárzás és az eső sem befolyásolja jelentősen az állapotukat, így hosszú éveken át megőrzik eredeti megjelenésüket és funkciójukat. Nem kell aggódnunk a kerti szegély színének, szerkezetének vagy formájának megváltozása miatt az évek során, így nyugodtan tervezhetünk vele hosszútávra.

Nagyfokú ellenálló képesség

A kerti szegély a mostoha időjárás mellett bírja a kopást és az ütéseket, vagyis nem törik vagy sérül könnyen. Ez különösen hasznos, ha a kertben esetleg járművek is közlekednek, például autóval vagy kerti traktorral, mivel a szegély megóvja a növényeket és az ágyásokat.

Alacsony karbantartási igény

Egy másik előnyös tulajdonsága a kerti szegélyeknek, hogy alig igényelnek karbantartást. Időnkénti alapos tisztítás és pormentesítés tökéletesen elég ahhoz, hogy az szép és ápolt maradjon. Az esetleges foltok vagy szennyeződések könnyen eltávolíthatók mosással vagy hagyományos tisztítószerekkel.

Kerti szegély: esztétikai vonzerő

A kerti szegélyek nem utolsó sorban elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöznek a kertnek. Anyagjuk, textúrájuk és változatos színárnyalatai harmonikusan illeszkednek a növényzetbe és környező térbe. Legyen szó egy romantikus kertrészről vagy modern, letisztult terep tervezéséről, a kerti szegélyek képesek esztétikailag új magasságokba is emelni az egész területet.

További kérdéseid merültek fel? Keresd bizalommal segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!