Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Gabion

A gabion leggyakoribb felhasználása a kerítések építése, azonban alkalmazható díszítőelemként vagy szintkülönbség esetén meredek földszakaszok megtámasztására is. A Babó Kőburkolatok gabionok széles választékával vár. Nézd meg ajánlatainkat, és válaszd az időtálló, tökéletes zaj- és porfogó gabiont! Add le rendelésed még ma!

Gabionok széles választéka 

Számos módon felhasználható ez az építőanyag. Igazi modern találmány, amely letisztult, mégis természetes megjelenést biztosít. Kedvelt közterek fejlesztésekor, akár padok, határolóelemek, vagy virágtartók formájában jelenik meg. Ugyanakkor a lakossági felhasználása is egyre elterjedtebb, hiszen ugyan ezen tulajdonságokat képes becsempészni bármelyik kertbe.

Strapabíró, jó zajszűrő és hatékonyan fogja fel a port és egyéb szennyeződéseket is. A benne található töltőanyagnak köszönhetően személyre szabható, biztosítható, hogy tökéletesen illeszkedjen környezetébe. Válaszd a Babó Kőburkolatok ajánlatait: kedvező gabion kerítés árak, késztermékek és szerelhető elemek széles választéka és egyszerű beszerzés!

Gabion kosarak 

A kosár az egyik leghagyományosabb megjelenési mód. Előre kialakított, téglatest formájú elemekből áll. Felhasználható kültéri padokhoz, ágyások határolófelületeként vagy szintkülönbség esetén támfalként. Nagyszerű választás, ha szeretnénk, hogy az adott elem jól illeszkedjen környezetébe, természetes hatást keltsen, miközben strapabírásával évekig biztonságos használatot tesz lehetővé.

Gabion hengerek 

Egy egyedibb megoldás lehet a henger forma alkalmazása. Gabion oszlop készíthető belőle, amely megjelenhet kerítések elemeként, kerti díszítőelemként vagy behajtásgátló oszlopként is. Rendkívül izgalmas forma, amely közterek és otthonok esetében is modern megjelenést képes kölcsönözni.

Gabion virágtartók 

Ezen építőanyag esztétikus, egyedi megjelenésének tanúja a belőle készíthető virágtartó. Súlyának köszönhetően biztosítja, hogy a magasabb, nehezebb növények is stabilan állhassanak, ugyanakkor nem bontja meg a kert természetes megjelenését sem. A benne elhelyezett növényt tökéletesen bevonja a térbe, miközben ki is emeli abból a változatos töltőanyagok segítségével.

Gabion töltőanyagok 

A gabion egyik legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben személyre szabható. Még előre kialakított elemek vásárlásakor is lehetőség van a töltőanyagok összeválogatására. Így biztosítható, hogy az adott darab színben és stílusban is környezetéhez illeszkedjen. Kínálatunkban található díszkavics, mészkő és bazalt, és bátran lehet kísérletezni különböző színekkel, formákkal és nagyságokkal.

Gabion síkhálók 

Szintén a személyre szabhatóságot biztosítja az önálló gabion háló. A különböző méretű síkhálók megfelelően vágva akár egészen szokatlan alakzatok kialakítását is lehetővé teszik. Legyen szó lépcsőzetes kerti elemről vagy egyedi kerítés formáról, lehetséges az elkészítés.

Gabion tartozékok 

Amennyiben az adott elem gabion rács felhasználásával készül, szükségesek lesznek az összeszereléshez bizonyos tartozékok is. Nálunk mindent megtalálsz a távtartótól egészen a sarok összekötőig – hogy megvalósíthasd, bármit is álmodtál meg.

Betonozható gabion kerítésfalak 

Készüljön gabion támfal vagy keskeny gabion kerítés, nagyon fontos az elemek megfelelő rögzítése. Az egyik típus a betonozható gabion kerítésfal, amely – ahogyan neve is mutatja – egyenesen az alapba kerül bebetonozásra. Kínálatunkban változatos méretekben találhatod meg ezt is.

Betonra csavarozható gabion kerítésfalak

Amennyiben nem díszítőelemről vagy elmozdítható virágtartóról van szó, a gabion fal másik fajtája a betonra csavarozható típus. Ebben az esetben egy kész lábazathoz kerül rögzítésre a fémváz, csavarok segítségével. Webshopunkban ebből is széles kínálattal várunk.

Miért válaszd a Babó Kőburkolatokat? 

Széles választék 

A gabion napjainkban egy igazi építészeti klasszikussá kezd válni. Ennek oka, hogy tökéletesen személyre szabható építőanyag. Felhasználható kerítésként, díszítőelemként, vagy akár mederpartként is. A töltőanyagok függvényében pedig számos különböző variációja létezhet. Ezeket a választási lehetőségeket mi is igyekszünk biztosítani, vagyis kínálatunkban megtalálsz mindent, hogy személyre szabhasd az elemeket. Válogass termékeink tucatjai közül és találd meg a leginkább hozzád és az elképzeléseidhez illőt!

Csúcsminőség 

Szeretnénk, ha a Babó Kőburkolatokat minden egyes vásárlónk a minőséggel azonosítaná. Termékeinket olyan gyártóktól szerezzük be, akik bizonyítottan a legjobbak. Ezáltal a kínálatunkban lévő gabionok a legmagasabb minőségű anyagokból, óriási szakértelemmel és odafigyeléssel készültek, hogy beépítés után évtizedekig otthonod díszei lehessenek.

Házhozszállítás napokon belül 

Ha összegyűjtötted, pontosan mire lesz szükséged, csupán egy anyagigényt kell nekünk küldened. Ez alapján összeállítunk számodra egy végleges árajánlatot és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha pedig már a rendelésedet is leadtad, mi megkezdjük a kiválasztott termékek összekészítését. Ezeket van lehetőséged személyesen átvenni X. és XVIII. kerületi lerakataink egyikében, vagy pedig választhatsz házhozszállítást is. Ebben az esetben mindent elintézünk a szállításhoz és elintézzük, hogy csomagod néhány munkanapon belül, hibátlan állapotban érkezzen meg hozzád.

Több, mint gabion 

Velünk az építkezés, felújítás egyszerű feladat lehet. Kínálatunkba igyekeztük összegyűjteni mindazokat az építőanyagokat, kellékeket és eszközöket, amikre szükséged lehet. Teljesen mindegy, hogy falburkoló kő, térkő, vagy geotextília, amire még szükséged lehet, nálunk megtalálod. Nézd meg teljes készletünket és válogass igényeidnek megfelelően!

Ha pedig további kérdéseid merülnének fel termékeinkkel vagy a vásárlással kapcsolatban, keress minket bizalommal! Segítőkész munkatársaink nagyfokú szakértelemmel állnak rendelkezésedre!