Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

BetonEpag

A céget 1985-ben alapították. Két ismerős Bagi István és Sebes Pál egy munkakapcsolat során ismerkedtek meg egymással és a közös gondolkodásnak és a hasonló ambícióknak hála indulhatott el a vállalkozás, akkor még nagyon kis formában. Az azóta is változatlan tulajdonosi körrel (a két család) rendelkező betonEPAG Kft. 2020 őszén ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját.

 

A 80-as évek építőipara

A beton epag Tökölön kezdte meg a működését. Az akkori hiánygazdaságban a házépítők igényeit próbálták meg kielégíteni félautomata présgépekkel. Eleinte üreges betonblokk-gyártással indították be a termelést. A későbbiekben a cég termékportfóliója mosott betonlapokkal bővült, majd 1992-től elkezdtek beton térkő gyártással is foglalkozni. A bővülés új telephelyet kívánt, ezért 1994-ben a cég az akkor épülő 51-es gyorsforgalmi út mellett (taksony területén) kezdett telephelyfejlesztésbe, hiszen ez a terület kiemelkedő logisztikai adottságokkal rendelkezett. Mai napig a ma már a több, mint 60.000 négyzetkilométeres területen elterülő komplexum a vállalat központja. Közel 15 évig, mindkét telephelyen párhuzamosan folyt a gyártás. Eközben már a nagy volumenű termelő eszközöket, berendezéseket folyamatosan a taksonyi üzembe helyezte a cég.

 

A taksonyi gyár keverőtornya

 

Az ezredforduló után is töretlenül működő beton epag a megnövekedett igényeket megfelelően ki tudta szolgálni. Dinamikusan fejlődő viszontelőadói hálózata további sikereket hozott a vállalatnak. 2007-ben a cég egy jelentős beruházással megteremtette a modern betonblokk-gyártás feltételeit. A technológiaváltásnak köszönhetően a legjelentősebb termékcsoportja tekintetében hatalmasat lépett előre. A 2008-as pénzügyi válság, majd az azt követő építőipari mélyrepülés sem rendítette meg a betonEPAG-ot. A válság alatt is folyamatosan tudta részesedését növelni a piacon, köszönhetően a kiváló minőségnek, amit ebben a rossz időszakban is rendre hozott. 2009-ben egy újabb beruházás történt, amivel a régi tököli térkőgyártó présgépet egy új zártláncú, modern, úgynevezett körfolyamatos gyártósorra cserélték. Ezt immáron a taksonyi üzembe telepítették, ezzel Tökölön megszűnt a termékgyártás, de mint beton termékértékesítési pont a mai napig töretlenül működik.

 

Generációváltás

 

2011-ben a cég alapítói nyugdíjba vonultak. A cég vezetése 2005-től tartó folyamatos átmenet eredményeképp két fiúkhoz Bagi Attilához és Sebes Mártonhoz került. A betonEPAG három és fél évtizedes folyamatos munkájának köszönhetően egy stabil vállalati kultúrát hozott lére, amely elkötelezett dolgozói hátteret biztosít.

 

További terjeszkedések

 

2014-ben Romániában Salard településen modern térkőgyártó üzemet építetett a cég. Itt azóta is folyamatos termelés és értékesítés zajlik. Belföldön pedig Nagytarcsán egy kiváló elhelyezkedésű területen újabb transzportbeton üzemet létesített a vállalat 2018-ban.

A több, mint 35 éves eredményes működés hátterében a stabil viszonteladói hálózat és vevőkör játssza a főszerepet. A partnerek számára a betonEPAG egy megbízható, rugalmas, családias cég, amely vonzó az ügyfelek számára.

 

A jövő

 

A vállalat a taksonyi telephelyen folyamatos fejlesztéseket tervez. Most éppen a járdalap, valamint a díszburkolat gyártás korszerűsítése zajlik.

 

A betonEPAG a Babó-webshopban

 

A beton EPAG, mint az ország egyik legmegbízhatóbb és legjobb minőségét gyártó vállalata, termékeivel természetesen bekerült a Babó webáruház kínálatába. A felhozatalban a járdalapok és a térkövek játsszák a főszerepet. Ilyen például a centrum, behaton, romanico, szirom, hotel, komfort vagy flamand térkő, a gyeprácsok és növénytámfal elemek, kerítésépítéshez szükséges építőanyagok, hullámtérkő, valamint a járdalapok sima, vagy mintázott felülettel.

Válogasson kedvére különböző beton EPAG termékek közül Babónál, ha számára is fontos a minőség!

Rendezés: