Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Viastein

A Viastein Kft. 2017-ben kezdte meg a gyártást a biharkeresztesi üzemében. Az üzemépítés ötlete már 2015-ben megfogalmazódott, majd meg is épült a magyar tulajdonú Bayer Construct cégcsoport részeként. A létesítmény, nem csak Magyarországon, de egész Európában egyedülállónak számít. 8,9 milliárd forintból épült és 120 munkahelyet teremt a térségben.

 

A Viastein márka

 

Az üzemben a mai fejlett technológiát használva, modern gyártógépekkel lehetőséget biztosítanak a Viastein számára, hogy a lehető legkiválóbb minőségű, felső kategóriás termékeket állítsanak elő. A termékek fő jellemzői az elegancia és a letisztultság, de vannak mediterrán stílusban készült színek és formák is. A cég működése jól képzett több éves szakmai múlttal rendelkező szakemberekkel történik. Az üzletpolitikában nagy hangsúlyt fektettek az igények teljes mértékben való kielégítésére, a prémium minőségre, magas szintű szolgáltatásokra és a lehető legrövidebb szállítási időre. A jövőbeni célok között szerepel a termékpaletta bővítése mellett, hogy új izgalmas formákkal jelenjenek meg a piacon, bővítsék szolgáltatásaikat és ezzel együtt új trendet teremtsenek. A Viastein folyamatosan kutatja a piacot, így észrevették, hogy a környezetére igényes lakosság körében csökkent az érdeklődés a standard méretű térkövek iránt és szívesebben használnak különböző méretű, formájú térköveket. A cég ehhez alkalmazkodva több méretű, stílusú térkőgyártásba fogott, amit a jól megszokott, Európában is egyedülálló minőségben folytat, köszönhetően modern üzemének és a többéves szakmai tapasztalatnak. A 100%-ban magyar tulajdonú Viastein kezd felnőni, vagy talán már meg is környékezte a multinacionális cégeket.

 

Viastein a Babó-Kőburkolatoknál

 

Természetesen rengeteg Viastein termék megtalálható webáruházunkban és Budapesti telephelyeinken egyaránt. A Viastein magas minőségű, változatos térköveivel, falburkolataival és lapburkolataival az egyik legmeghatározóbb térkőgyártó a szakmában. Klasszikus, antikolt, kombi és modern térkövek közül is válogathat, mindezt gyakran akciós áron. A márka talán legkedveltebb terméke az úgynevezett kagylóhéj térkő (Sempre Misto térkő), árnyalt színben. Ezt a térkövet számos helyen tudja alkalmazni, legyenek azok a kertjében lévő utak, ház körüli járdák, kerti pihenőhelyek, vagy esetleg az autófeljáró, garázsbejáró. Kedvelt típusok még a Viastein Sempre Grando, Florence, Vianum, Folio Fino és Faro SetteA Viastein mintakertben létrehozott dizájnokat reprodukálhatja, kombinálhatja kedvére, az Ön ízlése szerint, vagy a webáruházunkban látott ötletek alapján. Csak a képzelet szab határt, válogasson a Babó webáruházból és haladjon egy „térkövekkel kikövezett úton”, ahogy a Viastein szlogenje is szól.

Rendezés: