Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Barabás térkő

Barabás Téglakő Kft.

1993. tavaszán indult családi vállalkozás a Barabás Téglakő Kft. Az eleinte transzportbeton-gyártással foglalkozó cég 1997-től térburkolat gyártással foglalkozik. A Barabás térkő vezetői több külföldi utazásnak köszönhetően ismerték meg a legfejlettebb nyugati trendeket, így termékeikben is ezt a szintet képviselik.

 

Küldetésük

 

A Barabás Téglakő küldetése, hogy a magyar családi, kertes házak, közterületek és különböző lakóövezetek burkolatainak minősége elérje a nyugati országok színvonalát. A cég folyamatos fejlődésével küzd a lehető legjobb piaci pozíció kivívására.

A Barabás család Tárczy László, Magyarország legelismertebb útépítőmérnökével karöltve gyűjtötte össze a világ minden tájáról a szakmával kapcsolatos információkat. A sok tanulásnak meg is lett az eredménye, hiszen így jött létre a „Térkövek tervezése, kivitelezése, karbantartása” című szakkönyv, amit a „Térkő kultúra bibliájának” is lehetne nevezni. A Barabás család „térkő bibliáját” már több magyar egyetemen is tananyagként tanítják.

A cég a jövőben egy sajátos térkő-kultúra oktatási rendszer kidolgozásával szeretne hozzájárulni a magyar térköves szakma fejlesztéséhez.

2019 tavaszán a Barabás család kiadta Magyarország első térköves szaklapját, melynek neve: Térkő Magazin. A szaklap nem csak szakembereknek szól, hanem mindenkinek, akit érdekel a térkövezés és szeretne átfogó ismeretekre szeretne szert tenni. Hazai és külföldi térkő burkolati példákkal szeretnénk a tervezőket és a kivitelezők fantáziáját beindítani, hogy merjenek nagyot álmodni.

 

A Barabás térkő webáruházunkban

 

A Babó-Kőburkolatok webáruházában kapható Barabás térkő termékek listája nagyon széles: téglakő, elegante gránitkő, gerecse térkő, kerti szegély, badacsony térkő, bakony h alakú térkő, antikolt blokkelem, gyephézagos, séd térkő, somló trio térkő, villány kombi térkő. Ezek mind egy helyen megtalálhatóak nálunk!

A webáruház folyamatosan bővíti kínálatát. Áruházunkban akár akciókat is találhat a különböző Barabás termékekre. Weboldalunk mellett, két budapesti telephelyünkön is válogathat a termékek közül, megismerhetik a kínálatot és körbejárhatják a Barabás-mintakertet.

Válassza ki az Ön stílusához illő térburkolatot, Barabás térköveink közül. Szerezzen ötleteket a Babó webshopból, autófeljáróhoz, teraszhoz, különböző járófelületekhez és egyedi megoldásokhoz.  

Többféle közkedvelt Barabás kő termék is rendelkezésre áll nálunk. Ilyen pl. a Barabás holdfény térkő, vagy a 4cm -es Barabás kő. Ezen termékek kerti, otthoni alkalmazásaihoz is kiváló ötleteket találhat a Babó webáruház fényképei között.

Szépítse meg a környezetét Babóval és a Barabás térkövekkel!

 

Rendezés:

Keresés