Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Leier térkő

Leier Hungária Kft. bemutatása

A Leier-cégcsoport hét magyarországi betonüzemmel és két téglagyárral rendelkezik. A szerkezeti építőanyag-gyártás egyik legmeghatározóbb szereplője a hazai szcénában. Messze a rendszerváltás előtt, már 1982-ben gazdasági kapcsolatokat próbált létesíteni a Leier hazánkkal.

A cégcsoport alapítója Michael Leier osztrák vállalkozó. Eleinte csak az – akkoriban műszaki színvonal legjavát jelentő - beton falazóelem gyártó gépek szállításával, majd később 1985-től, mint építőanyag-gyártó is megjelent a magyar építőanyag-piacon. Ugyanebben az évben alakulhatott meg a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyű településén akkoriban egyedinek számító M. Leier cég, amiben az osztrák vállalkozó, csak 49%-os részesedéssel lehetett a magyar állam mellett. A merész lépés, viszont meghozta az eredményét. A korszerű gépek és technológiák a teljesítményorientált munkavégzés arányos bérezésével párosultak, ami akkoriban politikai és társadalmi korlátokat feszegetve, de beépült a magyar építőiparba. A rendszerváltás után, már szabadon beton és téglagyárakat építetett a Leier, nem csak Magyarország területén, hanem egész Középkelet-Európában is.

 

Tudatosság

 

A Leier a kerámia és könnyűbeton falszerkezetei mellett méretre gyártott vasbetonszerkezeteket, födémrendszereket, kéményrendszereket, kültéri burkolatokat, kertépítő elemeket, mélyépítő és a környezettechnikai rendszereket is gyárt, ezzel Magyarország egyik legnagyobb és legszélesebb termékportfóliójával rendelkező vállalkozása.

A cég üzleti politikája célszerű. A megtermelt hasznot folyamatosan a géppark megújítására és a gyártókapacitások növelésére fordítja. A termékek fejlesztése, tehát sosem áll meg. A Leier folyamatosan nyit az új technológiák felé. Az építkezés valamennyi fázisára kínálnak már építőanyagot. Újabban zajárnyékoló falrendszerek gyártásába is belefogtak.

 

Leier termékek a Babó Kőburkolatoknál

 

A Leier, mint országszerte ismert építőanyag gyártó és forgalmazó, természetesen kiemelt szerepet tölt be a Babó webáruházban is. Térkő, falazókő, kerítéskő és még sok más fajta Leier termék található meg nálunk. A Leier termékek minőségben és dizájnban is egyedülállóak, ezért forgalmazzuk őket. A Babó áruház kínálatában a következő Leier termékek kaptak szerepet: Térkövek közül a balneum, patria, mercato, taverna, patio, H alakú és hullám térkő. Falazókövek tekintetében a castro és a movado. Kerítéskövekben az antik, és a modern termékek bő tárházát találod nálunk, rengeteg féle színben, legyen az creme, beige, törtfehér, vagy akár füstantracit. Mindemellett más Leier termékek is szerepet kaptak webáruházunkban. Ilyen például a gyeprács, rézsűkő, lépcsőblokk, vagy a szegélykő.

A Leier termékek különböző kombinációival egyedi burkolatdizájnt, rejtett távtartóinak köszönhetően egyszerű beépítést, minősége végett pedig hosszú strapabíró képességet tudhat magáénak.

Nézze meg a Leier termékek teljes választékát!

Rendezés: