Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Párizs Korzó Mosott Járdalap, fehér, kk kavicsbeton (35 x 35 x 4,5 cm)
10.190 Ft
Menny.:m2

Párizs Korzó Mosott Járdalap, fehér, kk kavicsbeton (35 x 35 x 4,5 cm)

Méret
35 x 35 x 4,5 cm
Szín
10.190 Ft
Menny.:m2

A KK járólapok igazán alkalmazkodók. Klasszikus, négyzet alakú formájuknak köszönhetően könnyedén és természetes módon igazodnak bármilyen környezethez vagy építészeti stílushoz.

Elsősorban teraszok, balkonok, ház körüli területek és kötött magasságú helyek burkolására ajánljuk őket. Minden olyan felületre kiválóak, amelyet gyalogosok és kerékpárosok használnak, ha nem kell számolni járműforgalommal. A KK járólap sétány mosott elegáns, tiszta és patinás megjelenést biztosít, amely a válogatott, tisztított bányakavicsokból álló felületének köszönhető. SZEGÉLYEK keretet adnak a járdalapoknak különböző területek alakíthatók ki velük, elválaszthatjuk velük a virágágyást, veteményest. Érdemes a járdalapok alá GEOTEXTÍLIÁT is tenni, hogy később ne legyenek zavaró gazosodások. Díszkaviccsal kombinálva pedig, gyönyörű felületeket hozhatunk létre. Díszkavicsaink, zúzalékaink széles választékban elérhetőek itt: DÍSZKAVICSOK, ZÚZALÉKOK


 

Hova javasoljuk?
Elsősorban teraszok, balkonok

 

 A megfelelő összhatás elérése érdekében a burkolóköveket, érdemes legalább 3-4 raklapból, véletlenszerűen válogatni, hogy a kövek váltakozva kerüljenek lefektetésre.
 

Érdemes megnézni a kerti sütőinket, virágtartóinkat, növénytámfalainkat, melyekkel remekül kiegészíthetjük kertünket, teraszunkat.
 

Tisztántartás, impregnálás:

A járdalapok hosszú élettartama és tisztántartása nagyon fontos szempont, hogy sok-sok éven keresztül mutatósak maradjanak, ehhez javasoljuk (különböző kiszerelésekben elérhető), impregnálószerként és tisztítószerként:

Impregnálószer: KLINKER ÉS TÉRKŐ IMPREGNÁLÓ vagy az UNIVERZÁLIS IMPREGNÁLÓ

Tisztítószer: KŐSAMPON , OLAJFOLT ELTÁVOLÍTÓ , CEMENTFÁTYOL ELTÁVOLÍTÓ

 

Lapburkolatok alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást. 
 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 


 

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94  
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2

Cikkszám: TERJRD142
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságban eltérhetnek.

Méret (Hosszúság / Szélesség / Vastagság): Db/m2:  Súly/db: Raklap/m2: Db/raklap: Súly/raklap:  Szín:
35 x 35 x 4,5 cm 8,16 db kb: 12 kg 13,24 m2 108 db 1377 kg Antracit
35 × 35 x 4,5 cm 8,16 db kb: 12 kg 13,24 m2 108 db 1377 kg Fehér

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A járdalap szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot), 
raklap használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja), illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díjútdíj