Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Gneisz/Fakő Oszlopos (betonba öntött) Díszítő Szikla (közepes)
59.000 Ft
49.000 Ft
Kedvezmény: 10.000 Ft
Menny.:db

Gneisz/Fakő Oszlopos (betonba öntött) Díszítő Szikla (közepes)

Méret
700-900 mm
Kiszerelés
Darab
59.000 Ft
49.000 Ft
Kedvezmény: 10.000 Ft
Menny.:db
Gyártó:

"Minden ember egyedi" szokták mondani, nos ez a díszítő sziklák esetében is igaz.
Egy kert attól lesz igazán különleges, ha visszatükrözi a használója egyéniségét. Mi is mutathatná meg a legjobban az egyediségünket, mint egy (vagy több) díszítő szikla, amely mind formájában, méretében, súlyában, kőtípusában is különböző. Ezeket a díszítő sziklákat mindig érdemes személyesen megnézni, mert minden szögből más-más képet mutatnak, és ha valamelyik megtetszik akkor ajánlott rá lecsapni, mert pont olyan, ami "első látásra szerelem", lehet nem lesz többször. A sziklakerti kövek kiválasztására érdemes időt szánni, mivel ezek a kertépítési kellékek alapvetően határozzák meg a kert hangulatát, szépségét. Akár önmagában is a kert dísze lehet egy nagyobb szikladarab vagy egy kisebb darabokból álló csoport.
Ha kisebb kövekből, sziklákból áll a sziklakert, egy része eleve a földben lesz elhelyezve, így ha azok túl aprók, csak tömegesen érvényesülnek jól. Lépcső vagy terasz mellett is szépen mutat.

fakő néven is ismert gneisz szép és dekoratív, ezért népszerű választás óriássziklák között, díszburkolatokban vagy egyéb építési alkalmazásokban.


Ajánlott: sziklakertek, kerti tavak, csobogók, kerti utak szegélyének építéséhez, gyakorlatilag bármilyen kerti dekorációs célra.

 

A sziklák alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást
 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

       

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2

Leírás és Paraméterek

A weboldalon található díszítő sziklákról, koptatott sziklákról, óriás sziklákról, sziklakerti kövekről a képek illusztrációk, mindenképpen érdemes személyesen megnézni az aktuális kínálatot!

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A díszítő szikla szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot), 
raklap használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja), illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díjútdíj