Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mészkő, Törtfehér Koptatott Szikla

Ár:
200 Ft

A törtfehér mészkő koptatott szikla, egy gyönyörű kertépítő és díszítő elem. Egy kert attól lesz igazán különleges, ha visszatükrözi a használója egyéniségét. Mi is mutathatná meg a legjobban az egyediségünket, mint egy (vagy több) díszítő koptatott szikla, amely méretében, súlyában is különböző. Ezek a koptatott sziklák azért is gyönyörűek, mert szép lekerekített formák jellemzik. Ezeket a díszítő sziklákat mindig érdemes személyesen megnézni, mert minden szögből más-más képet mutatnak, és ha valamelyik megtetszik akkor ajánlott rá lecsapni, mert pont olyan, ami "első látásra szerelem", lehet nem lesz többször. A sziklakerti kövek kiválasztására érdemes időt szánni, mivel ezek a kertépítési kellékek alapvetően határozzák meg a kert hangulatát, szépségét. Akár önmagában is a kert dísze lehet egy nagyobb szikladarab vagy egy kisebb darabokból álló csoport.
Ha kisebb kövekből, sziklákból áll a sziklakert, egy része eleve a földben lesz elhelyezve, így ha azok túl aprók, csak tömegesen érvényesülnek jól. Lépcső vagy terasz mellett is szépen mutat. Szépsége mellett ne feledkezzünk meg hasznos vízelnyelő tulajdonságáról sem.

Érdemes akár színes térkőlapburkolatjárdalap, vagy éppen tipegő mellett alkalmazni, amivel remek kontraszt érhető el. Ez a törtfehér dekorációs kő lehet kertje gyöngyszeme! Remekül kiemeli más színes díszkövét, virágait, örökzöldjeit. Sziklakertekhez is remek választás.

A törtfehér koptatott sziklák alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást a kavicsok közt. 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE


Ajánlott: sziklakertek, dekorációs felületek, kerti tavak, csobogók, stb.

Infó: A weboldalon található díszítő sziklákról, koptatott sziklákról, óriás sziklákról, sziklakerti kövekről a képek illusztrációk, mindenképpen érdemes személyesen megnézni az aktuális kínálatot!

Cikkszám: meszko_tortfeher_koptatott_szikla
Gyártó:
Menny.:kg

Keresés