Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gneisz Oszlopos (vágott) Díszítő Szikla (közepes)

Ár:
42.000 Ft
35.000 Ft
Kedvezmény: 7.000 Ft
Gyártó:

"Minden ember egyedi" szokták mondani, nos ez a díszítő sziklák esetében is igaz.
Egy kert attól lesz igazán különleges, ha visszatükrözi a használója egyéniségét. Mi is mutathatná meg a legjobban az egyediségünket, mint egy (vagy több) díszítő szikla, amely mind formájában, méretében, súlyában, kőtípusában is különböző. Ezeket a díszítő sziklákat mindig érdemes személyesen megnézni, mert minden szögből más-más képet mutatnak, és ha valamelyik megtetszik akkor ajánlott rá lecsapni, mert pont olyan, ami "első látásra szerelem", lehet nem lesz többször. A sziklakerti kövek kiválasztására érdemes időt szánni, mivel ezek a kertépítési kellékek alapvetően határozzák meg a kert hangulatát, szépségét. Akár önmagában is a kert dísze lehet egy nagyobb szikladarab vagy egy kisebb darabokból álló csoport.
Ha kisebb kövekből, sziklákból áll a sziklakert, egy része eleve a földben lesz elhelyezve, így ha azok túl aprók, csak tömegesen érvényesülnek jól. Lépcső vagy terasz mellett is szépen mutat.


Ajánlott: sziklakertek, kerti tavak, csobogók, kerti utak szegélyének építéséhez, gyakorlatilag bármilyen kerti dekorációs célra.

A sziklák alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE

Infó: A weboldalon található díszítő sziklákról, koptatott sziklákról, óriás sziklákról, sziklakerti kövekről a képek illusztációk, mindenképpen érdemes személyesen megnézni az aktuális kínálatot!

Méret: 700-900 mm
Kiszerelés: Darab
Menny.:kg

Keresés