Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Geotextília 1 méter szélességben ( 68 g / m2 )
600 Ft
Menny.:m

Geotextília 1 méter szélességben ( 68 g / m2 )

Kiszerelés
Méret
1 m
600 Ft
Menny.:m

DuPont™ Plantex® Prémium geotextília egy esztétikus, nem szőtt polipropilén gyomszabályozó textília, a hosszan tartórendkívül hatékony és vegyszermentes gyommentesítéshez, még az legszívósabb gyomok esetében is. A fekete színű textília átengedi a levegőt, a vizet és a tápanyagokat, a talaj és a növények gyökerei levegőhöz jutnak, míg a gyomok a föld alatt maradnak. A talajtakaró mindkét oldala hőkezelt ezért magas szakító szilárdsággal rendelkezik. A textília élettartama, megfelelő fedés esetén akár a 25 évet is elérheti. A telepítés után egy gyönyörű gyommentes környezetet biztosít, amely kiválóan alkalmas talajréteg választónak és stabilizálónak is.
 

  • Nincs szükség vegyszerekre.
  • Kimagasló szabályozás még a legszívósabb gyomok ellen is.
  • Átengedi a levegőt, a vizet és a tápanyagokat a talajba és a növények gyökérzetéhez.
  • Könnyen telepíthető
  • Növeli a termés mennyiségét és minőségét.
  • UV stabil anyag
     

Ajánljuk: Díszkavicsok , Zúzalékok , Természetes fű , Műfüvek , Tófólia alá , Sövények , Magaságyás , Veteményes, szinte bárhol alkalmazható, ahol elszeretnénk kerülni a gyomosodást.
 

Hogyan telepítsük a geotextíliát növényekhez?
A geotextília telepítéséhez nincsen szüksége szakemberre és speciális eszközökre, ez egy rendkívül egyszerű folyamat. Először határozza meg a terület szélességét és hosszúságát figyelve az esetleges csatlakozásokra. A csatlakozásoknál célszerű kb. 10 cm-es fedéssel dolgozni.  A területet gyomtól és egyéb szennyeződéstől tisztítsa meg, ezután tegye le a kívánt területre a geotextíliát és rögzítse erre a célra használatos tüskékkel. A termék méretre vágható.  A telepítést célszerű a növények telepítése előtt elvégezni. Fontos, hogy a növények helyét előre tervezze meg, mert utólag ugyan tudja változtatni, de ahhoz több helyen meg kell vágnia a geotextíliát.  Amennyiben végzett a tervezéssel a növények helyénél egy éles eszközzel pl. kés vagy olló vágjunk egy kis „x”-et . Ezután ültesse el a növényt.  Figyeljen arra, hogy a geotextília a lehető legszorosabban körbevegye a növényt, hogy a gyomnak lehetőleg ne maradjon helye. Az ültetést követően a növényt alaposan öntözze meg. Miután végzett az ültetéssel a geotextíliát tisztítsa meg az esetleges földmaradványoktól. Ezután szüksége estén tehát rá mulcsot is.

 

Infó: Minél jobban terhelt helyre választunk geotextíliát, annál inkább érdemes vastagabbat választani.
 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2
Cikkszám: KERGEO011
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságban eltérhetnek.

Típus: Szélesség: Vastagság Kiszerelés: Súly:
DuPont™ Plantex® Gold ( fekete - barna ) 1 m 125 gr / m2 1 fm x 1 m 0,125 kg / m2
DuPont™ Plantex® Gold ( fekete - barna ) 1 m 125 gr / m2 100 m x 1 m (1 tekercs) 12,5 kg / 100 m2
DuPont™ Plantex® Prémium ( fekete ) 1 m 68 gr / m2 1 fm x 1 m 0,068 kg / m2
DuPont™ Plantex® Prémium ( fekete ) 1 m 68 gr / m2 50 m x 1 m (1 tekercs) 3,4 kg / 50 m2
DuPont™ Plantex® Prémium ( fekete ) 2 m 68 gr / m2 1 fm x 2 m 0,068 kg / m2
DuPont™ Plantex® Prémium ( fekete ) 2 m 68 gr / m2 50 m x 2 m (1 tekercs) 6,8 kg / 100 m2

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A geotextília kiszállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot),
raklap használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja), illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díj, útdíj