Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Termék címkék:
Smilling House Terracotta
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Terracotta Égetett agyag, cserép impregnáló, smiling house (1 liter)
21.690 Ft
21.000 Ft
Kedvezmény: 690 Ft
Menny.:db

Terracotta Égetett agyag, cserép impregnáló, smiling house (1 liter)

Kiszerelés
21.690 Ft
21.000 Ft
Kedvezmény: 690 Ft
Menny.:db

A tetőcserepek, a vakolatlan homlokzati tégla-burkolatok és a mázatlan égetett agyag burkolólapok nyitott pórusaiknak köszönhetően könnyű bejutást biztosítanak a nedvességnek. Ezzel egy rosszindulatú folyamat veszi kezdetét. A nedvesség kioldja az építőanyag belsejében található sókat és a felület száradásának folyamán ezek a sók kiülnek az építőanyag felületére.
Ez a sókiválás tovább erősíti a felület vízfelvételi képességét. Hosszútávon szemlélve ez a folyamat, rombolja az építőanyagok szerkezetét és ez vezet a felület károsodásához.
A sókivárágzás a fentieken túl nem túl esztétikus látvány az építőanyagok felületén. A meleg és a nedvesség tökéletes körülményeket biztosít különböző organizmusok, például: moha, alga, penészgombák megjelenéséhez, növekedéséhez.
Pedig egy egyszerű eljárással megóvhatjuk égetett agyagból készült építőanyagainkat ezen káros jelenségektől. Az impregnálással nem csak megőrizhetjük építőanyagaink hibátlan megjelenését, de segít az érték megőrzésben illetve minimalizálja a fenntartási költségeket is.
A SMILING HOUSE™ TERRACOTTA hosszútávon megőrzi az égetett agyag építőanyagok szépségét és értékállóvá teszi őket. Ez a szilikonos impregnáló anyag vízlepergetővé teszi az építőanyagok felületét anélkül, hogy azok lélegzését meggátolná.
Az eredmény a víz egyszerűen lepereg a felületről viszont a vízpára szabadon közlekedik. Gyorsítja a kiszáradást, így javítja az építőanyagok hőszigetelő képességét. A fagyállósága az impregnált anyagoknak bizonyítottan kiváló.

 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2
Cikkszám: KOAIMP081
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságban eltérhetnek.

Kiszerelési egység:

1 és 5 liter

Anyagszükséglet

Égetett tetőcserép

100-125 m²/l

Égetett virágcserép

erősen változó

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

Az impregnáló szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.