Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Párizs Korzó Mosott Járdalap ( fehér ) ( 35 x 35 x 4,5 cm)

Ár:
8.890 Ft

Elsősorban teraszok, balkonok, ház körüli területek és kötött magasságú helyek burkolására ajánljuk őket. Minden olyan felületre kiválóak, amelyet gyalogosok és kerékpárosok használnak, ha nem kell számolni járműforgalommal. A KK járólap sétány mosott elegáns, tiszta és patinás megjelenést biztosít, amely a válogatott, tisztított bányakavicsokból álló felületének köszönhető. SZEGÉLYEK keretet adnak a járdalapoknak különböző területek alakíthatók ki velük, elválaszthatjuk velük a virágágyást, veteményest. Érdemes a járdalapok alá GEOTEXTÍLIÁT is tenni, hogy később ne legyenek zavaró gazosodások. Díszkaviccsal kombinálva pedig, gyönyörű felületeket hozhatunk létre. Díszkavicsaink, zúzalékaink széles választékban elérhetőek itt: DÍSZKAVICSOK, ZÚZALÉKOK

Kapható járdalap színek: antracit, fehér

Hova javasoljuk?
Elsősorban teraszok, balkonok

Fontos:
A megfelelő összhatás elérése érdekében a burkolóköveket, érdemes legalább 3-4 raklapból, véletlenszerűen válogatni, hogy a kövek váltakozva kerüljenek lefektetésre.

Érdemes megnézni a kerti sütőinket, virágtartóinkat, növénytámfalainkat, melyekkel remekül kiegészíthetjük kertünket, teraszunkat.

Tisztántartás, impregnálás:

A járdalapok hosszú élettartama és tisztántartása nagyon fontos szempont, hogy sok-sok éven keresztül mutatósak maradjanak, ehhez javasoljuk (különböző kiszerelésekben elérhető), impregnálószerként és tisztítószerként:

Impregnálószer: KLINKER ÉS TÉRKŐ IMPREGNÁLÓ vagy az UNIVERZÁLIS IMPREGNÁLÓ

Tisztítószer: KŐSAMPON , OLAJFOLT ELTÁVOLÍTÓ , CEMENTFÁTYOL ELTÁVOLÍTÓ

Lerakási példák:

Cikkszám: TERBJA001
Gyártó:
Szín:
Méret: 35x35x4,5 cm
Menny.:m2

Leírás és Paraméterek

Méret: Kiszerelés: Súly: Szín:
35 x 35 cm x 4,5 cm 13,24 m² / 108 db / 1377 kg / raklap (8,16 db / m²) kb: 12 kg / db antracit
35 × 35 cm x 4,5 cm 13,24 m² / 108 db / 1377 kg / raklap (8,16 db / m²) kb: 12 kg / db fehér

 

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A  járdalap szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infó: A gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj ( ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot ) , raklap használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja) , illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díj, útdíj

Keresés