Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mádi Szürke Díszítő Szikla

Ár:
200 Ft
Gyártó:

"Minden ember egyedi" szokták mondani, nos ez a díszítő sziklák esetében is igaz.
Egy kert attól lesz igazán különleges, ha visszatükrözi a használója egyéniségét. Mi is mutathatná meg a legjobban az egyediségünket, mint egy (vagy több) díszítő szikla, amely mind formájában, méretében, súlyában, kőtípusában is különböző. Ezeket a díszítő sziklákat mindig érdemes személyesen megnézni, mert minden szögből más-más képet mutatnak, és ha valamelyik megtetszik akkor ajánlott rá lecsapni, mert pont olyan, ami "első látásra szerelem", lehet nem lesz többször. A sziklakerti kövek kiválasztására érdemes időt szánni, mivel ezek a kertépítési kellékek alapvetően határozzák meg a kert hangulatát, szépségét. Akár önmagában is a kert dísze lehet egy nagyobb szikladarab vagy egy kisebb darabokból álló csoport.
Ha kisebb kövekből, sziklákból áll a sziklakert, egy része eleve a földben lesz elhelyezve, így ha azok túl aprók, csak tömegesen érvényesülnek jól. Lépcső vagy terasz mellett is szépen mutat. Tokaji hegységből származó, élesen határolt sziklakerti kő. Világos, pasztel színével jól alkalmazkodik az erőteljesen, mediterrán színvilághoz.


Ajánlott: sziklakertek, kerti tavak, csobogók, kerti utak szegélyének építéséhez, gyakorlatilag bármilyen kerti dekorációs célra.

A sziklák alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE

Infó: A weboldalon található díszítő sziklákról, koptatott sziklákról, óriás sziklákról, sziklakerti kövekről a képek illusztrációk, mindenképpen érdemes személyesen megnézni az aktuális kínálatot!

Méret: 300-800 mm
Kiszerelés: Kg
Menny.:kg
Termék címkék: Kertépítő elemek, Mádi szürke

Keresés