Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Görög Hófehér Koptatott Szikla ( /kg)
300 Ft
Menny.:kg

Görög Hófehér Koptatott Szikla ( /kg)

300 Ft
Menny.:kg

görög thassosi hófehér koptatott szikla, egy gyönyörű kertépítő és díszítő elem. Egy kert attól lesz igazán különleges, ha visszatükrözi a használója egyéniségét. Mi is mutathatná meg a legjobban az egyediségünket, mint egy (vagy több) díszítő koptatott szikla, amely méretében, súlyában is különböző. Ezek a koptatott sziklák azért is gyönyörűek, mert szép lekerekített formák jellemzik. Ezeket a díszítő sziklákat mindig érdemes személyesen megnézni, mert minden szögből más-más képet mutatnak, és ha valamelyik megtetszik akkor ajánlott rá lecsapni, mert pont olyan, ami "első látásra szerelem", lehet nem lesz többször. A sziklakerti kövek kiválasztására érdemes időt szánni, mivel ezek a kertépítési kellékek alapvetően határozzák meg a kert hangulatát, szépségét. Akár önmagában is a kert dísze lehet egy nagyobb szikladarab vagy egy kisebb darabokból álló csoport.
Ha kisebb kövekből, sziklákból áll a sziklakert, egy része eleve a földben lesz elhelyezve, így ha azok túl aprók, csak tömegesen érvényesülnek jól. Lépcső vagy terasz mellett is szépen mutat. Szépsége mellett ne feledkezzünk meg hasznos vízelnyelő tulajdonságáról sem.

Érdemes akár színes térkőlapburkolatjárdalap, vagy éppen tipegő mellett alkalmazni, amivel remek kontraszt érhető el. Az egyik legnépszerűbb termékünk, kereskedésünkben kedvező áron kapható. Ez a fehér dekorációs kő lehet kertje gyöngyszeme! Időtálló hófehér szikla, mely éveken keresztül fehér marad, nem színeződik el, és remekül kiemeli más színes díszkövét, virágait, örökzöldjeit. Sziklakertekhez is remek választás.

Ajánlott: 
sziklakertek, dekorációs felületek, kerti tavak, csobogók, stb.

A fehér koptatott sziklák alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást a kavicsok közt. 
 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

     
 

Mintadarab megtekinthető:   1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2
Cikkszám: TERKSZ003
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A weboldalon található díszítő sziklákról, koptatott sziklákról, óriás sziklákról, sziklakerti kövekről a képek illusztrációk, mindenképpen érdemes személyesen megnézni az aktuális kínálatot!

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A koptatott szikla szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot), 
raklap használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja), illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díjútdíj