Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Gneisz /Fakő Díszkavics, zöldes-szürke (5-10 cm) (20 kg)
5.900 Ft
Menny.:db

Gneisz /Fakő Díszkavics, zöldes-szürke (5-10 cm) (20 kg)

Méret
5-10 cm
Kiszerelés
5.900 Ft
Menny.:db

Zöldes árnyalatú, sávos felszínű gneisz díszkavics. 

A Gneisz díszkavics egy metamorf kőzet, ami azt jelenti, hogy nagy nyomás és magas hő hatására gránitból alakul ki. Ezért ásványtani felépítése nagyon hasonlít a gránithoz, ugyanakkor textúrája olyan mintázatot vagy rétegződést eredményez, amely hasonlít a fa éves növekedési gyűrűinek megjelenéséhez, ezért sokan fakő néven ismerik.  Réteges sávos felszíne változatos, mégis természetes arculatot eredményez kertjében. Díszítő funkciója mellett fontos megemlíteni vízelvezető tulajdonságát is.

Díszkavicsaink alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást a kavicsok közt.

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

       

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2

Cikkszám: TERKAV101
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságban eltérhetnek.

  Díszkavicsok, Murvák, Zúzalékok esetében a szemnagyságok megjelölése az átlagos méretet tükrözik, de előfordul, hogy a megadott méretnél kisebb vagy éppen azt meghaladó nagyságú szemeket is tartalmaz, illetve törött szemek is előfordulhatnak bennük.

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A díszkavics szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap/big-bag zsák betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot/big-bag zsákot), 
raklap/big-bag zsák használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja), illetve, ha nem teljes raklapról/big-bag zsákról van szó, akkor 
raklap/big-bag zsák bontási díjútdíj