Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Geotextília szürke 2 méter szélességben ( 250 g / m2 )
1.500 Ft
1.400 Ft
Kedvezmény: 100 Ft
Menny.:fm

Geotextília szürke 2 méter szélességben ( 250 g / m2 )

Kiszerelés
Méret
2 m
1.500 Ft
1.400 Ft
Kedvezmény: 100 Ft
Menny.:fm

 A geotextília egy esztétikus, nem szőtt polipropilén gyomszabályozó textília, a hosszan tartó, rendkívül hatékony és vegyszermentes gyommentesítéshez, még az legszívósabb gyomok esetében is. A szürkés színű textília átengedi a levegőt, a vizet és a tápanyagokat, a talaj és a növények gyökerei levegőhöz jutnak, míg a gyomok a föld alatt maradnak. A talajtakaró mindkét oldala hőkezelt ezért magas szakító szilárdsággal rendelkezik. A textília élettartama, megfelelő fedés esetén akár a 25 évet is elérheti. A telepítés után egy gyönyörű, gyommentes környezetet biztosít, amely kiválóan alkalmas talajréteg választónak és stabilizálónak is.
 

Ajánljuk: Díszkavicsok , Zúzalékok , Természetes fű , Műfüvek , Tófólia alá , Sövények , Magaságyás , Veteményes, szinte bárhol alkalmazható, ahol szeretnénk elkerülni a gyomosodást.
 

  • Nincs szükség vegyszerekre.
  • Kimagasló szabályozás még a legszívósabb gyomok ellen is.
  • Átengedi a levegőt, a vizet és a tápanyagokat a talajba és a növények gyökérzetéhez.
  • Könnyen telepíthető
  • Növeli a termés mennyiségét és minőségét.
  • UV stabil anyag
     

Hogyan telepítsük a geotextíliát növényekhez?
A geotextília telepítéséhez nincsen szüksége szakemberre és speciális eszközökre, ez egy rendkívül egyszerű folyamat. Először határozza meg a terület szélességét és hosszúságát figyelve az esetleges csatlakozásokra. A csatlakozásoknál célszerű kb. 10 cm-es fedéssel dolgozni.  A területet gyomtól és egyéb szennyeződéstől tisztítsa meg, ezután tegye le a kívánt területre a geotextíliát és rögzítse erre a célra használatos tüskékkel. A termék méretre vágható.  A telepítést célszerű a növények telepítése előtt elvégezni. Fontos, hogy a növények helyét előre tervezze meg, mert utólag ugyan tudja változtatni, de ahhoz több helyen meg kell vágnia a geotextíliát.  Amennyiben végzett a tervezéssel a növények helyénél egy éles eszközzel pl. kés vagy olló vágjunk egy kis „x”-et . Ezután ültesse el a növényt.  Figyeljen arra, hogy a geotextília a lehető legszorosabban körbevegye a növényt, hogy a gyomnak lehetőleg ne maradjon helye. Az ültetést követően a növényt alaposan öntözze meg. Miután végzett az ültetéssel a geotextíliát tisztítsa meg az esetleges földmaradványoktól. Ezután szüksége estén tehát rá mulcsot is.

 

Infó: Minél jobban terhelt helyre választunk geotextíliát, annál inkább érdemes vastagabbat választani.
 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2
Cikkszám: KERGEO071
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságban eltérhetnek.

Típus: Szélesség: Kiszerelés: Súly:
Geotextília ( fekete )  1,6 m 1 fm x 1,6 m 0,050 kg / m2
Geotextília ( fekete )  1,6 m 100 m x 1,6 m ( 1 tekercs )  8 kg / 160 m2
Geotextília ( fehér ) 2 m 1 fm x 2 m 0,100 kg / m2
Geotextília ( fehér ) 2 m 25 m x 2 m ( 1 tekercs )  5 kg / 50 m2
Geotextília ( szürke ) 2 m 1 fm x 2 m 0,250 kg / m2
Geotextília ( szürke ) 2 m 50 m  x 2 m ( 1 tekercs )  25 kg / 100 m2
Geotextília ( szürke ) 2 m 1 fm x 2 m 0,350 g / m2
Geotextília ( szürke ) 2 m 30m x 2 m ( 1 tekercs )  21 kg / 60 m2

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A geotextília kiszállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot),
raklap használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja), illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díj, útdíj