Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
EasiHold díszkavics rögzítő (5 liter)
22.500 Ft
Menny.:db

EasiHold díszkavics rögzítő (5 liter)

22.500 Ft
Menny.:db

Az Easihold egy forradalmi, szabadalmaztatott kötőanyag, amely képes rögzíteni a laza köveket a helyükön. Vízbázisú, nem káros, könnyen használható kötőanyag, amely áteresztő köveket eredményez, egy védő fényességgel.
Védi a köveket - Az Easihold bevonatot képez és védi a köveket, vonzó védő selyemfényt hagyva maga után, amely megakadályozza a foltosodást az idők során.


  • Lejtős területekre, ahol a díszkavics, zúzalék, murva megcsúszhat
  • Olyan díszkavicshoz, zúzalékhoz, murvához, ahol a szín megtartása, koszolódás elkerülése fontos szempont
  • Mulcshoz, amely így egybefüggő réteget tart, viszont megtartja a vízáteresztőségét, színét
  • Gyeprácshoz , amelybe díszkavics, zúzalék, murva került, azok stabilizálásához


 Garantáltan kiváló eredmények - Kövesse az utasításokat, amelyeket a palackjához kapott tájékoztatóban talál. Ne áztassa túl a köveket/mulcsot, használja a javasolt felviteli sebességet és győződjön meg róla, hogy a körülmények szárazak.
Ha ezt betartja, minden alkalommal fantasztikus eredményeket érhet el!


  Minimum hőmérséklet 5°C - Nincs Maximum

  Lekerekített kövek esetében: 4 - 6 mm

  Szögletes kövek esetében: 4 - 20 mm

  Mélység: Max20 mm

  Lefedettség: 1 L használata során kb.: 35 - 50 kg kő keverhető.


FONTOS - OLVASSA EL A HASZNÁLAT ELŐTT: Túlzott áztatás, amelyet a négyzetméterenként ajánlott mennyiségnél több folyadék használata okoz, nedves és nem kötött felületet eredményez. A legjobb eredmények érdekében olvassa el alkalmazási útmutatónkat, amely a palackon lévő QR kódon keresztül érhető el.

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

         
 

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2
Cikkszám: KOAIROG001
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

- Az Easihold egy forradalmi, szabadalmaztatott kötőanyag, amely képes rögzíteni és rögzíteni a laza köveket a helyükön.

- Az Easihold tökéletesen alkalmas új vagy meglévő kövek használatára. A szennyeződéseket és az iszapot az alkalmazás előtt le kell mosni - és győződjön meg róla, hogy az időjárási körülmények megfelelőek az alkalmazást követő 48 órában.

Alkalmazás és lefedettség:
Az Easiholdat három különböző alkalmazási technikával lehet felvinni - Öntsön fel, Permetezze fel vagy Keverje be.

1.: Az Öntéses módszer a legegyszerűbb, csak egy öntözőkannára van szükség, és már indulhat is! Ajánlott legfeljebb 1 liter használata 1,2 m²-re, és egy 5 literes jerry kannával 6-8 m² területet lehet bevonni egy rétegben.

2.: A permetezés hatékonyabb, mert az Easihold tovább fog menni, de ehhez egy légtelenített permetezőre van szükség. Ajánlott legfeljebb 1 liter használata 2,8 m²-re, és egy 5 literes jerry kannával 12-14 m² területet lehet bevonni egy rétegben.

3.: A keverési technika a legrobosztusabb eredményt adja - biztosítva, hogy az összes kő egyenletesen legyen bevonva az Easihold-del. A keverés azonban kissé több erőfeszítést igényel. Ajánlott 0,8L-tól 1L-ig Easihold használata 1x 25 kg-os kőzsákhoz, és egy 5 literes jerry kannával 6 m² területet lehet bevonni kézi keveréssel (6x 25 kg-os kőzsák @ 20 mm mélység).

Megfelelő kövek:
Nem minden kő alkalmas az Easihold alkalmazására. A 4 mm és 10 mm átmérőjű kövek a legjobbak, de még a 20 mm-es kövek is jól működhetnek, ha szögletesek és tiszták.

Élettartam:
Évente javasoljuk az Easiholdal rögzített kövek utántöltését a stabilitás fenntartása érdekében!

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

Az EasiHold rögzítő szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.