Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek

Díszkavics

A díszkavics az egyik leglátványosabb eleme a kertnek. Webáruházunkban a legnépszerűbb típusok közül válogathatsz a görög hófehér kavicstól kezdve a gyöngykavicson át a sötét színű kavicsokig kis-, közepes és nagy méretben, villámgyors országos kiszállítással: szemezgess díszkavics termékeink között!
Rendezés:

 

Díszkavics a Babó Kőburkolatok kínálatában: miben vagyunk mások?


Széles díszkavics felhozatalból válogathatsz

Ha Neked fontos a bővelkedő kínálat burkolatvásárláskor, akkor a legjobb helyen jársz! Webshopunkban kicsi, közepes és nagyméretű kerti díszkavics termékek között válogathatsz. Tipp: a kisebb területek lefedésére a 7-15 mm-es, közepes és nagy területekre a 25-40 mm-es, illetve 40-60 mm-es méreteket ajánljuk. De természetesen bátran alkalmazhatsz bármilyen méretű díszkavicsot a különféle méretű térrészekre, amennyiben számodra úgy esztétikus. 1 m3-re körülbelül 1500 kg díszkavics szükséges.

Emellett széles választékot biztosítunk burkolataink árnyalatát tekintve is: fehér kulé kavics, barna díszkavics, sötétszürke kavics, zöld díszkő és egyéb színes díszkavics is elérhető nálunk. Cégünk a legnagyobb díszkavics gyártókkal áll kapcsolatban, így dizájnjuk mellett garantáltan nem lesz okod panaszra forgalmazott termékeink minőségét illetően sem.

Szélsebes országos kiszállítást vállalunk 

Amennyiben tőlünk rendeled meg választott burkolatodat, garantáltan nem kell heteket várnod megrendelésedre! Nagy raktárkapacitásunknak köszönhetően rekordidőn belül kiszállítjuk termékeinket, így Te is nyugodtan tervezhetsz előre felújításoddal vagy üzleti céljaiddal kapcsolatban. Ezen felül lehetőséged van személyes átvételre is Budapesten, XVIII. és X. kerületi telephelyünk egyikén.

Babó Kőburkolatok: segítünk megvalósítani álmaidat! 

Cégünk nem titkolt célja, hogy ügyfeleink minden fontos és kívánt kelléket egy helyről szerezhessenek be munkálataikhoz. Webáruházunkból egyaránt elérhetők dekoratív burkolataink a murvától kezdve a szabálytalan termésköveken és kerti sziklákon át téglaburkolatokig. Ráadásul akkor sem kell máshová menned, ha a telepítésükhöz kőápoló anyagokra, például tisztító- vagy impregnáló szerekre, ragasztóra, esetleg fugára lenne szükséged.

Díszkavics ár: mennyibe kerül? 

A díszkavics árak meghatározásához minden alkalommal a vásárolni kívánt termék súlyát és mennyiségét vesszük alapul. A beérkezett megrendelésekre válaszul küldünk egy előzetes kalkulációt, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a sötét vagy éppen fehér kavics ár. Ezt követően ügyfeleink a személyes árszabást követően eldönthetik, hogy továbbra is igényt tartanak-e a díszkavics borításra.

Miért a díszkavics? 

A díszkavics pompás lehetőséget kínál a kertek és otthonok dekorációjára. Ezek a természetes szépségű kövek sokféle formában, színben és méretben elérhetők, sokoldalúságuknak köszönhetően pedig számos megoldáshoz alkalmazhatók. Legyen szó kerti utakról, teraszokról, virágágyásokról vagy beltéri díszítésről, a díszkavicsok minden környezetben egyedülálló esztétikai értéket adnak.

Milyen előnyei vannak a díszkavics használatának? 

Könnyű telepíthetőség

Az legelső előnye a ezen burkolatoknak, hogy könnyen használhatók és telepíthetők. Nincs szükség speciális eszközökre vagy képességekre, hogy felhasználjuk őket a kertben. Egyszerűen terítsük el a díszkavics terméket a területen, és már kész is vagyunk! Ráadásul pofonegyszerűen igazíthatók a kívánt megjelenéshez.

Tipp: amennyiben egyenletes felületet szeretnénk kialakítani, csak simítsd el a kavicsokat. Ha pedig inkább természetesebb, szabadabb hatás elérése a célod, akkor helyezhetsz közé például óriás sziklákat.

Gyönyörű esztétika 

A díszkavics további remek tulajdonsága természetesen páratlan megjelenése. Legtöbbször a felhasználók épp esztétikai értékük miatt szerzik be otthonuk környezetébe, miután garantáltan megragadja az emberek figyelmét. A díszkavicsok számos méretben és árnyalatban elérhetők, így a saját egyéni stílusodhoz és ízlésedhez igazíthatod őket. A világosabb színű darabok például világosságot és frissességet sugároznak, míg a sötétebb színűek eleganciát és mélységet kölcsönöznek a térnek.

A díszkavics naturális szépsége kiválóan kiegészíti a növények és a virágok színpompáját is, így harmonikus összhatást érhetünk el kültéren vagy a lakásban. Bármilyen stílusú kert vagy otthon esetén érdemes fontolóra venni a díszkavics használatát. A megfelelően elhelyezett és kiválasztott termékek lehetővé teszik, hogy a környezetedben a természetes szépség és harmónia érvényesüljön, miközben praktikus és időtálló megoldást nyújtanak.

Remek vízelvezető képesség 

Nemcsak esztétikailag vonzó egy kulé kavics kert – a díszkövek ugyanis több gyakorlati haszonnal is bírnak. Közülük az egyik leglényegesebb a burkolat vízvezető képessége. A kavicsok megakadályozzák a talaj túlzott vízfelvételét, segítve így a víz elszivárgását és csökkentve annak pangását. Ez különösen fontos a virágágyásokban és a kerti utakon, ahol a túlzott nedvesség károsíthatja a növényeket vagy kellemetlenséget okozhat a járókelőknek. A díszkavics elhelyezkedése a talaj felszínén lehetővé teszi a víz könnyebb elpárolgását, amivel megőrizhető a talaj optimális nedvességtartalma.

Alacsony karbantartási igény 

Kiváló vízelvezetési képessége mellett a díszkavics alacsony karbantartást igényel. Miután a természetben megtalálható anyagról van szó, így nem kell festeni vagy rendszeresen gondozni. Elég csupán időnként ellenőrizni az elrendezésüket, és esetleg igazítani vagy hozzáadni néhány kavicsot, ha szükséges. Ez a könnyű karbantartás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy megtarthasd a kert vagy az ingatlan ápolt megjelenését anélkül, hogy sok időt és erőfeszítést kellene befektetned.

Hozzájárul a fenntarthatósághoz

Ezen burkolatok további előnye, hogy környezetbarát alternatívát kínálnak más dekorációs anyagokhoz képest. Sok egyéb díszítőelemmel szemben - mint például a faforgács vagy a műanyag - a díszkavicsok nem bocsátanak ki káros anyagokat. Emellett nagyfokú tartósságuknak köszönhetően hosszútávon is megőrzik szépségüket, ami csökkenti a cseréjük gyakoriságának szükségességét.

További kérdéseid merültek fel? Akkor keresd bizalommal segítőkész kollégáinkat elérhetőségeinken keresztül!