Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Bradstone Travero medence szegély, egyenes, homok, semmelrock (60x30x3,5 cm) (egyenes tetejű)
6.759 Ft
Menny.:db

Bradstone Travero medence szegély, egyenes, homok, semmelrock (60x30x3,5 cm) (egyenes tetejű)

Szín
Homokkő
Méret
6.759 Ft
Menny.:db

Ha az épített medence szóba kerül egy társaságban, akkor általában azt a luxussal azonosítják. Ami igaz is, hiszen egy nagy előkészületekkel, komoly szervezéssel járó beruházásról van szó. Több vizsgálat bizonyította, hogy egy medence építése olyan befektetés, amely növeli a ház értékét. Tehát egy medence megépítése egyszerre jelent örömet és jelentősen növeli az ingatlan értékét. Ami viszont még fontosabb, hogy ideális hely a kellemes pillanatok eltöltésére és a családi vagy baráti kapcsolatok ápolására, a víz örömének élvezete közben. A gyerekek félreteszik a játékkonzolt és a PC játékokat, hogy a családdal együtt játszhassanak és „mozogjanak” a medencében. Egy medence azt jelenti, hogy tetszése szerint élvezheti otthonában a kikapcsolódást. Reggeli a teraszon, lustálkodás a vízparton, kávészünet, egy pohár ital, gyertyafényes vacsora, fürdés vagy vízi torna egészségének megőrzése érdekében. Egyedül, családdal vagy barátokkal. Számtalan örömet nyújthat önnek! A medence új dimenziókat nyit otthonában és kertjében. Éppen ezért a jól megválasztott medence szegély nemcsak esztétikus kiegészítője házi uszodánknak, hanem segít elkerülni a kellemetlen eseményeket is. Strukturált felületű, homokkő színű, mediterrán stílusú medenceszegély alapelem, amely szabálytalan éleivel és különleges, melírozott, bézs árnyalatával különleges atmoszférát kölcsönöz medencéjének. Sokoldalúan felhasználható az egymásra épülő elemrendszer miatt. Kézzel készített termék, ebből fakadóan adódhatnak méretkülönbségek. Csak gyalogos forgalomra alkalmas járdalap, amely fagyálló, de nem sóálló. Mosott felületű, fózolt élkialakítás.

 Csak a javasolt fugatávval építhető be (min. 5 mm)

 

A medence szegély alá, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást a kavicsok közt. 
 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

     

 

Mintadarab megtekinthető: 1106 Budapest Keresztúri út 94  
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2
Cikkszám: KERMSZ001
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A honlapon szereplő fotók, ábrák tájékoztató jellegűek, a színek a valóságban eltérhetnek.

Típus: Méret: Súly/db: Db/m2: Súly/raklap: Terület/raklap: Db/raklap:
Bradstone Travero medence szegély egyenes 60x30x3,5 cm 13,9 kg 5,56 333,6 kg 4,32 24
Bradstone Travero medence szegély sarokelem 45x45x3,5 cm 14,1 kg 5,41 338,4 kg 4,44 24

* A termékek nettó összsúlyát tartalmazzák, ehhez a kiszállítás során hozzáadódik a raklap és a csomagolás súlya.

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

A szegély szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj ( ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot ) , raklap használati díj  vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja) , illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díjútdíj