Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
 Személyre szabott tanácsadás
Személyre szabott tanácsadás
Kedvező szállítás
Kedvező szállítás
Széles választék
Széles választék
Bolgár Barna Óriás Szikla ( /kg)
170 Ft
Menny.:kg

Bolgár Barna Óriás Szikla ( /kg)

Szín
barna
Méret
vegyes
170 Ft
Menny.:kg

Vannak dolgok amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Egy kert mindenkinek mástól lesz tökéletes, de abban biztosak lehetünk, hogy ha óriás szikla is van a kertben, az garantáltan beszédtéma lesz. A középpontban lesz, hiszen egy kert attól lesz igazán különleges, ha visszatükrözi a használója egyéniségét. Mi is mutathatná meg a legjobban az egyediségünket, mint az általunk választott óriás szikla, amely mind formájában, méretében, súlyában, kőtípusában is különböző lehet. Ezeket az óriás sziklákat mindig érdemes személyesen megnézni, mert minden szögből más-más képet mutatnak, és ha valamelyik megtetszik akkor ajánlott rá lecsapni, mert pont olyan, ami "első látásra szerelem", lehet nem lesz többször. Érdemes tehát erre időt szánni, mivel ezek a kertépítési kellékek alapvetően határozzák meg a kert hangulatát, szépségét.
 

Az óriás sziklák köré, ha Geotextíliát helyezünk, meggátolhatjuk a gyomosodást.
 

Kérdése lenne? Segítünk! Írjon nekünk: KATT IDE
 

     
 

Mintadarab megtekinthető:   1106 Budapest Keresztúri út 94
Mintadarab megtekinthető: 1181 Budapest Méta utca 2
Cikkszám: TEROSZ003
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A weboldalon található díszítő sziklákról, koptatott sziklákról, óriás sziklákról, sziklakerti kövekről a képek illusztrációk, mindenképpen érdemes személyesen megnézni az aktuális kínálatot!

MENNYIBE KERÜL A KISZÁLLÍTÁS?

Az óriás szikla szállítási díja változó és nagyban függ a megrendelt termék darabszámától és súlyától is, ezért nagyon nehéz előre megmondani, hogy átlagosan mennyibe kerül a házhoz szállítás. Kollégáink a megrendelést követően felveszik a kapcsolatot a fuvarozó cégekkel és mindig a legkedvezőbb árajánlatot fogadják el. Így biztosítjuk Önnek, hogy mindig a lehető legjobb áron tudjuk leszállítani rendelését. Minden esetben előre tájékoztatjuk a kiszállítás díjáról és idejéről, az Ön beleegyezésével kezdjük el a fuvar megrendelését.

Fontos infóA gyártók felszámolhatnak különböző díjakat, mint raklap betéti díj (ez visszajár Önnek, ha visszahozza a raklapot), 
raklap használati díj vagy csomagolási díj (ki, hogy hívja), illetve, ha nem teljes raklapról van szó, akkor raklap bontási díjútdíj